Haberler

Brezilya-Belçika Maçına Verilmeyen Penaltılar Damga Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Dünya Kupası çeyrek finalinde oynanan Brezilya-Belçika maçına ikinci yarıda Brezilya lehine verilmeyen penaltılar damga vurdu.

Belçika'nın Brezilya'yı 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldiği maçta Brezilya 3 pozisyonda penaltı bekledi ancak VAR sistemini de inandıramadı.

İlk yarısı Belçika'nın 2-0 üstünlüğü ile tamamlanan maçın ikinci yarısına Brezilya beraberliği yakalamak için hızlı başladı. Önce Neymar ceza sahası içinde yerde kaldı.

Brezilya-Belçika Maçına Verilmeyen Penaltılar Damga Vurdu

VAR SİSTEMİ UYARI VERMEDİ

Fellaini'nin müdahale etmek istediği Neymar kendisini yere bıraktı ancak maçın Sırp hakemi Milorad Mazic, Neymar'ı inandırıcı bulmadı ve pozisyonu devam ettirdi.

VAR sistemi de pozisyonda uyarı vermedi. Hakem daha sonra Brezilyalı yıldızın yanına gelerek aldatmaması yönünde uyarıda bulundu.

Brezilya-Belçika Maçına Verilmeyen Penaltılar Damga Vurdu

KOMPANY'NİN MÜDALESİNE DEVAM KARARI ÇIKTI

Karşılaşmanın 55.dakikasında ise bu kez Gabriel Jesus ceza sahasında Kompany'nin müdahelesi ile kendini yerde buldu.

Ceza sahası içinde çok net pozisyon yakalayan Jesus ayağına aldığı darbe ile yere yığıldı ancak VAR sistemi de pozisyonu incelemesine rağmen penaltı kararı vermedi.

Brezilya'nın 2-1'i yakaladıktan sonra beraberlik için yüklendiği dakikalarda Neymar bir kez daha ceza sahası içinde yerde kaldı.

Brezilya-Belçika Maçına Verilmeyen Penaltılar Damga Vurdu

NEYMAR YİNE İNANDIRAMADI

Ceza sahasına gelen ortaya yükselen Neymar, Belçikalı Meunier'in dokunuşuyla yerde kaldı.

Herkesin penaltı kararı beklediği o pozisyonda hakem yine 'devam' kararı verdi. Bir süre VAR sisteminin incelemelerini bekleyen Brezilyalı oyuncular karar değişmeyince adeta yıkıldı.

3 tartışmalı pozisyondan da sonuç alamayan Brezilya, maçın kalan bölümünde gol bulamayınca turnuvaya veda etmek zorunda kaldı.

2 kez ceza sahasında yerde kalan ancak hakemi inandıramayan Neymar, takımını yarı finale taşıyamamanın üzüntüsüyle sahaya veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Belçika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

Kalafatçı:

Belçika amblemi ne "şeytan".avrupanın şımarıklarından.şimdi yarı finalde kimle oynayacak "fransa" ile.fransanın avrupada sömürgesi belçika.karı koca gibi al gülüm ver gülüm.amaç el birliğiyle fransayı finale çıkarıp kupayı vermek.yazık Brezilyaya.fakirin yeri yok tabi.yine her zamanki gibi "şeytan" insanı yendi!

Yanıtla30
Canpolat:

Yürü neymar ikile:))) at kendini yerlere...

Yanıtla03
tv:

ne penaltısı kör tiyatroculuk yaparak kimse bi yere varamaz

Yanıtla03
CEMAL KARACİĞER:

VAR KİMİNE VAR KİMİNE YOK ; AYRICA BELÇİKA EZE EZE YENDİ SAMBACILARI

Yanıtla02
MR:

Eyvallah penaltı verilmedi diyelim. Sen normal yollarla at golünü. Brezilya da bir tane bile yıldız işte bu diyebileceğimiz oyuncu var mıydı? Belçika defansında futbolun parçası olduğunu göstermiş.

Yanıtla02
kartal:

VAR sistemi brezilyaya neden YOK

Yanıtla20
es:

penaltı değildi.

Yanıtla01
hakem:

neymarın ayağı kırılsa bırak penaltı faul bile vermem o kadar artist kendini yere atan bir topcu hakem 2 kere sarı kart vermeliydi neymara hakem hatalı bu konuda mesela

Yanıtla01
AHLAK POLİSİ:

Penaltıya yanmak basiretsizliktir. Nerde o eski şov yapan Brezilya takımı? Bunlar Avrupa''da oynaya oynaya Avrupa''nın sadece mücedeleci oyununa adapte olmuşlar. Belçika yenilsin istedim Türk düşmanı ülke diye, ama Brezilya''da varlık gösteremedi doğrusu.

Yanıtla01
Sogomon:

Uyardigin için sagol Belçika kupayı alır inş iyi olmus

10
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title