Haberler

Brezilya'da skandal olay! Polis futbolcuyu vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Brezilya'da bir amatör futbol maçında skandal bir olay yaşandı. İki takımın futbolcuları arasında çıkan kavgaya müdahale eden polis, bir futbolcuyu bacağından vurdu. O anlar amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Olay, dünyanın gündemine oturdu.

Her geçen gün birbirinden skandal olayların yaşandığı futbol dünyasında yine ağızları açık bırakacak bir olay meydana geldi. Bir polisin futbolcuyu bacağından vurduğu anlar kameralara yansıdı.

POLİS FUTBOLCUYU VURDU

Brezilya'daki bir amatör küme maçında iki takım futbolcuları birbirine girdi. Olaya müdahale eden Polis ekipleri ise skandal bir olaya imza attı.

BÜTÜN DÜNYA KONUŞUYOR

Olayları ayırmaya çalışan bir polisin pompalı tüfekli futbolcunun bacağına ateş ettiği görüntüler amatör kameraya yansıdı. O anlar kısa sürede viral oldu.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Brezilya Brezilya Futbol Futbol Polis Polis Dünya Spor Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Eline sağlık :)))))

Yanıtla2615
Leven Ergün:

DÜNYA ÇILDIRDI

114
Ali:

Adam ekmeğini ayağından kazanıyor, ayağına sıkıyor ..

Yanıtla134
İTİBAR FANİ:

en az riskli yer orası ama tabiiki de yaptığı manyaklık. Ortada adam gibi kavga bile yok. koluna sıkayım derse, biraz kayarsa daha sıkıntı.

11
Ahmet null:

İrezilya

Yanıtla110
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title