Haberler

Josef de Souza'yı silah çekip soydular

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve RAMS Başakşehir gibi önemli takımların formasını giyen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, ülkesinde silahlı bir saldırıya uğradı. Souza, yaşadığı olayı 'Ayağımdaki terliği bile aldılar' diyerek anlattı.

Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve RAMS Başakşehir gibi önemli takımların formasını giymiş olan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, ülkesinde silahlı saldırganlar tarafından soyuldu.

"AYAĞIMDAKİ TERLİĞE KADAR ALDILAR"

Kariyerini Brezilya'da sürdüren 35 yaşındaki futbolcu, beklenmedik bir şekilde silahlı bir soyguna uğradı. Oğluyla birlikte arabasında seyahat ederken hırsızların saldırısına maruz kalan Souza, kişisel eşyalarının çalındığını açıkladı.

Olay sonrasında bir video mesajı paylaşan Souza yaptığı açıklamada, "Ayağımdaki terliği bile aldılar. Silahlı adamlar arabamı aldılar. Oğlumla birlikteydim ve onu dışarı çıkarmayı başardım. Şu anda iyiyiz." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Josef de Souza Josef de Souza Başakşehir Fenerbahçe Brezilya Brezilya Beşiktaş Dünya Spor Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Em Real:

Yaa neoldu josef efendi, turkiye hakkında ne diyordun, kendimi güvende hissetmiyorum. Peki Orada güvendemisin? Al sana oh olsun

Yanıtla21647
Barış O. B.:

Türkiye'de can güvenliğim yok Arap ülkelerine sığınıp, o da olmayınca gittiği ülkesinde mi olmuş bu olay?

Yanıtla12330
sedat :

Keyiflendik

Yanıtla14163
Damla Sengul:

darısı sana.

95
İbrahim İslam:

Hristiyanlık yanlıştır çünkü hz İsa Tanrının oğlu değildir peygambeiridir zaten mantıken baksak ya Hristiyanlık yanlış ya İslam çünkü Biri Tanrının oğludur diyor biri oglu değildir diyor Tanrı doğaüstü bir varlık olduğuna göre yemesi içmesi cinsiyeti nefsi olmadığına göre eşi de olamaz çocuğu da olamaz demek Ki yanlış olan Hristiyanlıktir Tanrının Dinini kabul etmek doğru inanca sahip olmak Tanrının kırmızı cizgisidir Zaten akıl der ki eger Tanrı bir ise Din de bir olmak zorunda hem oğludur hem oğlu değildir olamaz ya oğludur ya değildir der tüm hristiyan arkadaşlarımızı Tek doğru Din olan Hz İsa Dönemindeki Hristiyanlıkla aynı olan İSLAM a davet ediyorum suanki Hristiyanlık kuralları değiştirilmiştir hz İsa nin getirdiği dönemindeki Hristiyanlık değildir yemin ederim

Yanıtla5474
GAGS:

nerede boynu bükük bir tebliğci görsen hor görme kim bilir kim badelemiştir?.. o badelenmiş totosunda ne sırlar gizli, onu bu hallere bir koyan vardır.. belki deli gibi şeyhi kaymıştır.. (söz müzik: o.bencegay)

1811
Wingchun07 null:

Kur'an'da Allah benim dinlerim diye 3 dini söylüyor. ama İslam dini dışındakiler değiştirildi, İslam'ı koruyacağım diyor, yani aklı 3. dinde geliyor. ben geleceği göremeyen, kendi yarattığı dinleri koruyamayan bir tanrıya inanmam

163
İsmail Sari:

ne diyon dayì ya

17
Tc:

Gags babanı bilmiyorsun dimi bunlar hep ondan

42
Damla Sengul:

ne alaka

23
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title