Haberler

Bronz madalya kazanan Hakan Akkaya'dan "Allahuekber" sevinci

Güncelleme:
Abone Ol

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda tekerlekli sandalye eskrim branşında mücadele eden milli sporcu Hakan Akkaya, bronz madalya kazandı. Bu başarı, olimpiyat ve paralimpik oyunlar tarihinde Türkiye'nin eskrim branşındaki ilk madalyası oldu. Milli sporcumuz, başarısının ardından "Allahuekber" diyerek büyük sevinç yaşadı.

PARİS 2024 Paralimpik Oyunları'nda tekerlekli sandalye eskrimde mücadele eden milli sporcu Hakan Akkaya, erkekler epe A kategorisinde bronz madalyanın sahibi oldu.

BRONZ MADALYA

Milli sporcu Hakan Akkaya, PARİS 2024 Paralimpik Oyunları'nın tekerlekli sandalye eskrim branşında bronz madalya maçına çıktı.

TEKERLEKLİ SANDALYE ESKRİMDEKİ İLK MADALYASI

Grand Palais'te oynanan karşılaşmada rakibini 15-13 mağlup eden Hakan Akkaya, bronz madalya kazandı. Bu madalya Türkiye'nin tekerlekli sandalye eskrimdeki ilk madalyası oldu.

BAKAN BAK TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, tekerlekli sandalye eskrimde bronz madalya kazanan Hakan Akkaya için terbrik mesajı yayımladı. Bakan Bak mesajında, "Paris2024 Paralimpik Oyunları'nda tekerlekli sandalye eskrimde tarihimizde ilk madalyamızı kazanan Hakan Akkaya'yı gönülden tebrik ediyorum" sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Olimpiyatları Hakan Akkaya Türkiye Paris Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

suskun çocuk null:

İşte İman gücü

Yanıtla4584
Ahmet Çakır:

Allahuekber

Yanıtla4777
Muhammed Sa:

ELHAMDÜLİLLAH yigidim MAŞALLAH sana

Yanıtla965
Vatandaşın biri:

Korkup salonu terk eden olmuş mu?

Yanıtla5022
Deniz Bakırtaş:

Bu vatanı en önce sen ve senin gibiler terk edecek.

425
Ahmet Çakır:

senden mi teneke

417
Düz çizgi:

Şöyle Bi yorumlara bakıyorum da, ya Ülkemizde Ateist sayısı baya artmış ya da bu Haberler.com'a takılanların çoğusu Ateist.

Yanıtla1240
sdsfs dfsa:

Süper tespit

419
1gerceklerinsesi:

Helal olsun mu sana? Niye ki kirva?

Yanıtla3611
nuri Tv:

insanlar sevinçlerini dilediği gibi yaşasın ha ateist ha dindar hepsi sonunda toprak olacak. Gidipte gelen olmadı ama her ikiside ölüm gerçeğini biliyor. O NEDENLEDE SAYGI...

Yanıtla315
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title