Haberler

Bu adam 40 yaşında! Taraftarlar Vagner Love'ı hüngür hüngür ağlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Brezilya Serie B takımlarından Avai'de forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Vagner Love, Sport Recife'ye 2-0 yenildikleri maçın ardından tribündeki taraftlarla tartıştı. Vagner Love tartışma sonrasında ağlayarak soyunma odasına gitti.

Bir zamanlar ülkemizde Beşiktaş ve Alanyaspor forması giyen Vagner Love'in formasını giydiği Avai, Brezilya Serie B'nin 25. haftasında Ressacada Stadı'nda konuk ettiği Sport Recife'ye 2-0 mağlup oldu. Golcü futbolcu, maçın ardından taraftarla tartıştı.

GÖZYAŞLARIYLA SAHAYI TERK ETTİ

Karşılaşmanın ardından saha içinde röportaj veren Love, muhabir soru sorarken taraftarlardan gelen tepkiler üzerine cevap vermeden röportaj alanını terk etti ve tribünlere yöneldi. Taraftarlarla tartışan 40 yaşındaki futbolcu, Avai'nin basın sorumlusunun araya girmesiyle tribünlerin önünden uzaklaştı ve kaptanlık pazubandını çıkartarak gözyaşları içinde soyunma odasına yöneldi.

11 MAÇTA 2 GOL, 1 ASİST

Brezilyalı golcü Vagner Love, geçtiğimiz temmuz ayında transfer olduğu Avai'de şu ana kadar 11 maça çıktı. Love, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli forvetin takımıyla 31 Temmuz 2025'e kadar sözleşmesi var.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sport Recife Vágner Love Brezilya Beşiktaş Beşiktaş Brezilya Futbol Dünya Spor Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Şevki Mutlu:

beşiktaş bi ton para verip aldı ama hüsrana uğrattı

Yanıtla413
koray hüseyin kılıç:

35 yıldır futbol izliyorum gördüğüm en kötü forvetlerden biri belkide en kötüsü

Yanıtla141
Emre Yeşilyurt:

Tadında bırak kardeşim sen de

Yanıtla18
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title