Haberler

    Eski Trabzonlu Adrian Mierzejewski'nin Kafasına Krampon Darbesi

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Adrian, iyi oynadığı maçta rakibinin kafasına gelen kramponları sonrasında hastaneye kaldırıldı, oyuncunun başının hali yürek burktu.

    Trabzonspor ile yollarını ayırdıktan sonra Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına transfer olan Adrian Mierzejewski'nin başına gelmeyen kalmadı! Takımının Al Fateh ile yaptığı sahada olan Polonyalı futbolcu, maç içerisinde rakibinden ciddi bir darbe yedi.

    KAFASINA KRAMPON YEDİ HASTANELİK OLDU

    Rakibinin kramponları tam başına gelen Adrian, bu müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Takımının 4-2 kazandığı, kendisinin de bir gol atıp, bir de asist yaptığı maçta yaşadığı talihsiz olayı değerlendiren 27 yaşındaki futbolcu büyük acı yaşadığını söyledi. Fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncunun başının feci şekilde şiştiği görüldü.



    Bir pozisyonda rakibinin kramponları kafasına gelen Adrian, acılar içinde yerde kaldı. Adrian’ın darbe sonrası hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Adrian Mierzejewski Suudi Arabistan Trabzonspor Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (2)

    osmam coş:

    adBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınradriyanı maçları takip iyorum ta bir yldız keşke ts kalsaydı

    Yanıtla00
    BURAK:

    Sanki üzerinden tır gecmiş bide türkiye ligine ağır derler

    Yanıtla00
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title