Haberler

Bu haber hayranlarını üzecek! Lionel Messi'den beklenmedik emeklilik kararı

Güncelleme:
Abone Ol

Futbol tarihinin en iyi futbolcularından biri olan ve kariyerinin son döneminde MLS takımlarından Inter Miami'de forma giyen Lionel Messi, futbolu bırakacağı takımı açıkladı. Arjantinli yıldız, "Inter Miami benim son kulübüm olacak gibi görünüyor" sözleriyle kariyerini Amerika'da noktalayacağını duyurdu.

Futbol tarihinin en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen ve futbol kariyerinin son dönemini MLS ekibi Inter Miami'de sürdüren Lionel Messi, emeklilik ihtimali ve futbolu bırakacağı takım üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"FUTBOLU BIRAKACAK OLMAK BENİ KORKUTUYOR"

ESPN'e konuşan Messi, "Antrenman ve maçlarda eğleniyorum. Hayatım boyunca bunu yaptım. Futbolu bırakmaya hazır hissetmiyorum. Bir gün hepsinin biteceği korkusu hep benimle birlikte" dedi.

Bu haber hayranlarını üzecek! Messi'den beklenmedik emeklilik kararı

AMERİKADA EMEKLİ OLACAK

Samimi açıklamalarda bulunan Arjantinli yıldız, hayranlarını üzecek emeklilik kararını "Inter Miami benim son kulübüm olacak gibi görünüyor" sözleriyle duyurdu.

KARİYERİ

Sayısız başarıya imza atan efsane futbolcu; Barcelona, PSG ve Inter Miami formalarıyla kariyeri boyunca 904 maça çıktı ve 735 gol, 355 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Lionel Messi Lionel Messi Barcelona Futbol Miami Dünya Spor PSG Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Veysel null:

Lionel Messi aldığı son iki altın topu haketmedi bence. Lionel Messi ye saygı duyuyordum ama altın topları haketmeden alınca ona duyduğum saygı azaldı. 2020 miydi neydi lewandowski nin hakkı olan kupa messi ye verildi. Aldığı son altın topu da hak etmedi her dünya kupasını alan oyuncuya altın top mu veriliyor? Dünya kupası harici bir başarısı yoktu şampiyonlar Ligi'nde ve Fransa Ligi'nde. Bence son iki altın topu haketmedi benim görüşüm bu. Başkalarının düşüncesi kendine...

Yanıtla834
metin sarıca:

Messi bir ödüle adaysa alır,2+2=4se bu da aynen böyle geçerlidir. Messi futbolun yaşayan efsanesidir,onu izlemek büyük zevk.

119
Veysel null:

metin sarıca sırf Ronaldo yu saf dışı bırakmak amaçlı verdiler o ödülü. Yoksa kör kütük insanlar bile bilir 2020 yılında lewandowski nin hakettiğini :)

512
Veysel null:

lewandowski nin hakkı olan kupa değil pardon altın top dicektim orda. lewandowski gol rekoru kırmıştı şampiyonlar Ligi'nde de kendi Ligi'nde de

38
Letgohesap null:

Adamın sahada yürümesi bile ödüle layık görülmesi demek sen ne anlarsın futboldan boş boş yorumlar atma buraya gereksiz

64
Veysel null:

letgohrsap adamın sahada yürümesini bile kupaya layık gören gereksiz olmasın sakın? Hahaha Kâmile bak yaaa

24
Murat Çengel:

ronaldo ile son bir sezon aynı kımfa oynamasını çok isterdim harika bir final yapardı ikiside ama doğrusu ronaldo oynamaya devam edecek gibi görünüyor

Yanıtla04
MASUMANE3438:

senin gibisi.gelmez kral seni izlemek zevkti

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title