Haberler

Sebebi akıl alır gibi değil! Cristian Medina, Fenerbahçe'ye imza atamıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşma sağladığı Arjantinli futbolcu Cristian Medina, transferinin hatalı e-posta sebebiyle sarı-lacivertlilere imza atamıyor. Boca Juniors Sportif Direktörü Marcelo Delgado'nun e-posta metninde "Fenerbahçe" yerine "Fenerbache" yazdığı için belgenin sarı-lacivertlilere ulaşmadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin, kulübü Boca Juniors ve oyuncuyla anlaşma sağladığı Cristian Medina transferi bir türlü resmiyet kazanmıyordu. Bu durumla ilgiliilginç bir gerçek ortaya çıktı.

MAİLİ YANLIŞ GÖNDERMİŞLER

Arjantin basınından German Garcia Grova'nın haberine göre; Fenerbahçe ile Boca Juniors arasında Medina için anlaşma sağlandı ancak Boca'dan Fenerbahçe'ye gitmesi gereken e-posta, hatalı bir şekilde gitti.

"FENERBACHE" YAZDILAR

Haberde, Boca Juniors Sportif Direktörü Marcelo Delgado'nun e-posta metninde "Fenerbahçe" yerine "Fenerbache" yazdığı için belgenin Fenerbahçe'ye ulaşmadığı ifade edildi.

FENERBAHÇE'YE MALİYETİ

Sarı-lacivertliler, 22 yaşındaki futbolcunun transferi için Boca Juniors ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Medina için Boca Juniors'a bonuslar dahil 15 milyon dolar verecek. Boca Juniors, Medina'nın sonraki satışından yüzde 20 pay alacak. Sarı-lacivertliler, Medina'nın transferinden dolayı Boca Juniors'ın Arjantin'e ödeyeceği yüzde 20'lik dilimi de ödeyecek. Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun Medina konusundaki ısrarı 22 yaşındaki futbolcunun transferinde önemli bir faktör oldu.

BOCA JUNIORS PERFORMANSI

2020 yılından bu yana Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Arjantin temsilcisinde çıktığı 155 maçta 9 gol attı ve 11 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Boca Juniors Boca Juniors Fenerbahçe Fenerbahçe Arjantin Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Selim Güler:

Sikebahce yazsaydi gelirdi hahaha

Yanıtla11062
en Antwerp:

PASABAHCE

Yanıtla4042
Vlkn Shn:

İnş gelmez boş bi oyuncu

Yanıtla2916
ZANDAR :

155 maç, 9 gol, 11 asist. Yani genel olarak sahada varlığıyla yokluğu belli bile değil. Bir partiye davet edilen lüzumsuz bir şahıs gibi. Parti başlamış, şahıs gelmememiş ama hiç kimse de şahısın partide olmadığını farketmemiş bile.

Yanıtla1122
Amokachi:

Febe' yi kim tanıyor ki? Tabi adam ismi doğru yazamaz. Febe kim ki?

Yanıtla92
Kamil Veryansın:

Morinyo mortingez bu işten ne kadar kazandı acaba..

Yanıtla46
huseyin eskin:

Dünyanın en büyük kulübü menerimin adını bilmiyorlar mıymış:D

Yanıtla51
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title