Haberler

Bu ne çekememezlik! Hollandalılar milli futbolcumuzu "Hain" ilan etti

Güncelleme:
Abone Ol

EURO 2024 çeyrek final maçı öncesi Hollandalılar, milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu'na saldırıyor. Kadıoğlu'nun annesi, çirkin hakaretlere maruz kaldıklarını belirterek, "Ferdi, Türkiye forması giydiği için "hain" olarak adlandırılıyor. Bu bizi incitiyor. Tüm bu insanlar işin iç yüzünü bilmiyor" dedi.

Türkiye ile Hollanda arasındaki EURO 2024 çeyrek final maçı öncesi babası Türk annesi Hollandalı olan ve alt yaş kategorilerinde Hollanda için oynayan A Milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, her iki ülkede de manşetlere çıkmış durumda.

"HAİN" İLAN ETTİLER

Ferdi Kadıoğlu'nun annesi Diane, Hollanda'dan De Gelderlander'e verdiği röportajda, çirkin hakaretlere maruz kaldıklarını dile getirdi. Anne Diane, "Ferdi, Türkiye forması giydiği için 'hain' olarak adlandırılıyor. Bu bizi incitiyor. Tüm bu insanlar işin iç yüzünü bilmiyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Ferdi'ye inandığını gösterdi." dedi.

"TÜRKİYE, FERDİ'Yİ BAĞRINA BASTI"

Ferdi'nin babası Feyzullah Kadıoğlu ise, "Geçenlerde Fenerbahçe stadyumunda onun adını tüm tribünler haykırdığında tüylerim diken diken oldu. Almanya'ya karşı oynanan hazırlık maçında attığı gol beni çok gururlandırdı. Türkiye, Ferdi'yi bağrına bastı. Biz ona her zaman inandık. Ferdi, zihinsel olarak çok güçlü bir çocuk" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Ferdi Kadıoğlu Hollanda Kadıoğlu Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

9 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 2024-25 okullar ne zaman açılacak? 9 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Eylem Tok kimdir? Eylem Tok kaç yaşında, nereli, mesleği ne? 9 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 9 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! İlker Kaleli İspanyolca biliyor mu? SHP'nin açılımı nedir? SHP ne demek, açılımı ne?
1000

Yorumlar (17)

Orhan Karakisla:

Tüm TÜRKÎYE ìnandı MÎLLÎ TAKIMIMIZ inandı BÎZÎM ÇOCUKLAR hollandayı yenecek ..

Yanıtla20353
Gökhan Gülmez:

Avrupa gerici ve yobazdır. kendi üstünlükleri olmazsa bizim gibi saygı duymazlar

Yanıtla7343
Sezer Atalay:

hollanda kendi milli takımına baksın kaç tane oyuncusu hollanda asıllı

Yanıtla7192
Nur Zo:

Aslında Türkiye Afrikayla oynayacak

5111
ismail Yasin:

Onlar da bizden öğrenmiştir bu HAİN Kelimesini .. çünkü biz önüne geleni HAİN ilan ediyoruz ya. yaşattığımızı yaşıyoruz.

Yanıtla10439
Temha Arak:

europe zaten kalleslerki,Kupada sizin olsun deyip çekip geleceksin.

Yanıtla1988
SAMET TEMAS:

bizi böyle gazlamaya devam ederlerse finalde almanyayı da yener kupayı alırız.

Yanıtla881
Yasar Unal:

Sahada verir cevabını Ferdi.

Yanıtla187
Yakup Başaran:

Sadece futbol.İyi olan kazanacak o kadar.Hatta Hollandalılar Türkiye yi daha şanslı görüyorlar.

Yanıtla878
Edin Culmus:

Büyütmeyin! Sanki bütün Hollandalı öyle düşünüyor. Bu nasıl haber anlayışı bu kadar mı düştük

Yanıtla1529
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title