Haberler

Ali Koç'tan sürpriz transfer hamlesi! Benzema ile bizzat görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan, seçimlere günler kala sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Koç, takımdan ayrılması gündemde olan Edin Dzeko'nun yerini dünyaca ünlü Cezayir asıllı Fransız yıldız Karim Benzema ile doldurmayı hedefliyor. İkili geçtiğimiz hafta Yunanistan'ın Samos Adası'nda bir araya geldi. Başkan Koç, Marmaris'te tatil yapan tecrübeli golcü ile ilerleyen günlerde yeniden görüşecek.

Süper Lig'de sezonu Galatasaray'ın ardından 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe ile ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya çıktı. Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un takımdan ayrılması gündemde olan Edin Dzeko'nun yerini doldurmak için dünyaca ünlü forvet Karim Benzema ile görüştüğü iddia edildi.

DZEKO'NUN TAKIMDAN AYRILMASI GÜNDEMDE

Sezon başında sarı-lacivertli takıma katılan Edin Dzeko, Suudi Arabistan takımlarının gündeminde. Bosna Hersekli golcünün aldığı yüksek maaşlı teklifler nedeniyle sarı-lacivertli takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. 38 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de çıktığı 36 maçta 21 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Bu transfer seçimin kaderini değiştirir! Ali Koç, Benzema ile bizzat görüştü

ALİ KOÇ, BENZEMA İLE GÖRÜŞTÜ

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; bu ayrılık ihtimali nedeniyle başkan Ali Koç, sürpriz bir transfer görüşmesi yaptı. Fenerbahçe ile ilgili canlı yayında verilen haberde, başkan Ali Koç'un geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad forması giyen Karim Benzema ile Yunanistan'ın Samos Adası'nda görüştüğü duyuruldu.

Bu transfer seçimin kaderini değiştirir! Ali Koç, Benzema ile bizzat görüştü

BİR KEZ DAHA GÖRÜŞECEKLER

Suudi Arabistan'da 200 milyon euro yıllık maaş almasına rağmen mutsuz olan 36 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız golcünün bu yaz yeni bir takıma gideceği konuşulurken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise dünyaca ünlü yıldız golcüye geleceği hakkında kararını sordu. Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile görüşen Benzema, daha sonra Türkiye'ye geldi. Marmaris'te tatil yapan golcü futbolcunun, sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile ilerleyen günlerde yeniden görüşeceği öne sürüldü.

Bu transfer seçimin kaderini değiştirir! Ali Koç, Benzema ile bizzat görüştü

SUUDİ ARABİSTAN PERFORMANSI

Karim Benzema, Al-Ittihad formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 29 maçta 2461 dakika süre buldu. 37 yaşındaki golcü, 13 gol ve 8 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Karim Benzema Edin Dzeko Yunanistan Fenerbahçe Cezayir Ali Koç Tatil Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

AYHAN BAYRAK:

Çok yazık yine bütün yaşlıları emeklileri takıma getirecek

Yanıtla866
Sabri:

bonicci gibi buda burda emekli olur

Yanıtla340
Burak:

200 milyon euro maaşı nekadar düşürebilir ki görüşüyor ali koc :D

Yanıtla230
Nuri Aga:

Cekoyu niye yollarsınız adam bu yaşta 21 gol atmış daha ne yapsın.

Yanıtla1120
Murat Celik:

Ali Koç'un tek hedefi iktidarı karıştırmak

01
Muhammet Şifa CİHAN:

Ali feneri benzemanın üstüne yapıcak galiba :) koltuk o kadar tatlı geldi ki yapar gibi :)

Yanıtla126
Siranuş Nermer:

ayy yine emeklileri toplamaya başlıycekler şimdi ??

Yanıtla321
AZİZ ERCAN ÇELİKLİ:

Seneyede şampiyonluk gözükmüyor Fenerbahçe'ye. Aziz Yıldırım'ın gelmesi şart artık. Çünkü Ali Koç bu işi bilmiyor. Eğer seçimi kazanırsa Acun Ilıcalı bir şeyler yaparmı bilemiyorum. Zaman gösterecek bakalım.

Yanıtla214
Casus:

Transfer zamanı biter böyle haberler bitmez! Sonunda elde var 0

Yanıtla19
Tarkan:

Patron çıldırdı

Yanıtla16
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title