Haberler

Bucaspor'un Eskileri Mutsuz

Abone Ol

Bucaspor'un Eskileri Mutsuz

BUCASPOR'UN ESKİLERİ MUTSUZ

TAKIMI SÜPER LİG'E TAŞIYAN FUTBOLCULAR GEÇMİŞİ MUMLA ARIYOR

Bank Asya 1'inci Ligi'nde geçen sezonu Karabükspor'un ardından ikinci bitirerek Spor Toto Süper Lig'e yükselen Bucaspor'a bu tarihi başarıyı yaşatan efsane kadroda yer alan futbolcular, gittikleri kulüplerde mutsuz günler geçeriyor.

Sezon başında eski çalıştırıcı Bülent Uygun'un yönettiği operasyon doğrultusunda gönderilen isimler, yeni kulüplerinde aynı havayı yakalayamadı. Takımda kalan oyunculardan Erkan ve Sercan dışındakiler ise doğru düzgün forma şansı bulamadı.

Bucaspor'a iki yılda iki lig atlatan kadrodan en büyük hayal kırıklığını kaptan Yılmaz yaşadı. Usta oyuncu eski hocası Özcan Kızıltan'ın peşinden gittiği Göztepe'de ilk yarıyı tribünde veya yedek kulübesinde geçirirken, devre biter bitmez sözleşmesi feshedildi. Şampiyonluktaki bir diğer anahtar isim olan kaleci Cenk ise daha önce de formasını giydiği Altay'da havasını bulamadı. Sakatlıklar yüzünden maçlar kaçıran, bazı beklenmedik goller yiyen Cenk, İzmir ekibinde alt sıralarda kalmanın şokunu yaşadı.

Galatasaray'ın yolunu tutan Mehmet Batdal, santrfor yokluğunda yedek oldu. Süper Lig'e transfer yapan Bekir de Manisa'da kulübeye tıkıldı. Onur Çubukçu Bank Asya 1. Lig'de son sıradaki Diyarbakır'da gün sayıyor. Yakup Sertkaya, 2. Lig ekibi Balıkesir'de bile takıma giremedi. Golcü Yunus, Mersin'de mutlu olmadığı için İzmir'e dönmek istiyor. Takımda kalanlardan Veli, Zafer, Serkan zaman zaman oynasa bile kimsenin gözüne giremedi. Hiç şans bulamayan Mehmet Polat devre arası ayrılma kararı aldı. Erman Güraçar ise hala ağır sakatlığın etkilerin tam olarak üzerinden atamadı.

ULAŞ SAĞ - İZMİR / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title