Haberler

Bucasporlu Oğuz Aydın, Kulübün İzin Vermemesine Rağmen Hollanda'ya Gitti ve Geri Gelmedi

Güncelleme:
Abone Ol

TFF 3. Lig 3. Grupta 3 puanla son sırada yer alan Bucaspor'da genç futbolcu Oğuz Aydın, sarı-lacivertli kulübün izin vermemesine rağmen abisinin düğünü için Hollanda'ya gitti ve geri gelmedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta deplasmanda Kocaelispor'a 3-0 yenilerek 3 puanla son sırada kalan Bucaspor'da genç futbolcu Oğuz Aydın takımda krize neden oldu. Önceki hafta iç sahada oynanan Diyarbekirspor maçı öncesi ağabeyinin düğünü olduğunu söyleyip Hollanda'ya gitmek isteyen genç futbolcuya izin çıkmadı.

ABİSİNİN DÜĞÜNÜNE GİTTİ

Ancak Oğuz, kimseye haber vermeden Diyarbekirspor maçı öncesi Hollanda'ya gitti. Diyarbekirspor sınavında oynamayan Oğuz, Hollanda'dan dönmedi ve Kocaelispor deplasmanında da sahaya çıkmadı. Teknik ekip ve yönetimin tepkisini çeken Oğuz'a çok ağır cezalar verileceği bildirildi.

"EN AĞIR CEZAYI UYGULAYACAĞIZ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Cihan Aktaş, Oğuz Aydın'ın yanlış bir tutum içinde olduğunu söyledi. Aktaş, "Oğuz izin vermememize rağmen habersizce Hollanda'ya gitti. Hala de gelmedi. Ne tesislere ne kulübe uğradı. Sözleşmesi gereği kendisine en ağır cezayı uygulayacağız. Oğuz'un davranışı herkesi olumsuz etkiledi. Zaten kadromuzda çok alternatif yok. Üstelik Çağlayan'ın da sakatlığı vardı. Bu nedenle hocamız zorunlu olarak mevkileri değiştirdi. Ağabeyinin düğünü önemli olabilir ama burada kendi geleceği söz konusu. Kritik dönemde iki maçı da kaybettik" yorumunu yaptı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğuz Aydın Bucaspor Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

EGELİ:

abisi birinci derece akrabası. çocuğu niye suçluyorsunuz, bir hafta sonu en azından iki üç gün izin veremez miydiniz. bide kaybettiğiniz iki maçın suçunu da bu çocuğa atıyorsunuz. Bence bu çocuğu suçlamak yerine, önce kendi idare sisteminize ve oynayan diğer oyunculara bakmanız, ve neden son sıradayız diye düşünmeniz lazım

Yanıtla118
ardayı alın:

boşta zati

00
Adınızı Yazın:

ABİ DEMEK CAN DEMEK KARDEŞ CAN DEMEK

Yanıtla013
VATANDAŞ:

ADAM ABİSİNİN DÜĞÜNÜNE İZİN İSTEMİŞ NİYE VERMEDİNİZ İNSAN AİLESİ İÇİN YAŞAR. . . . .

Yanıtla112
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

verin sopayi geldimi acimayin şopara

Yanıtla111
GS''li:

İnsanların özel günlerine saygı gösterelim lütfen. Transfer yaparken ve kadroyu kurarken bu olasılıkları iyi düşünmek gerekiyor. , futbolcu kardeşimiz öncelikle izin istemiş, lütfen ceza vermeden önce objektif olun. ,

Yanıtla012
hsn:

Abisinin düğününe izin vermeme yetkisini kendinde göreceksin bir de ceza vereceğim diyeceksin. . Yönetici yönetmeyi öğrenmeli. . bazı değerlere müdahale edemeyeceğini bilmeli.

Yanıtla010
akt:

abisinin düğününe izin vermeyen yönetici ve hoca zihniyeti olmaz olsun

Yanıtla010
ksy:

ne bicim yoneti. ulan.bi izini veremiyecek kadar basiretsiz yoneticiler var ulkemizde hangi isi duzgun yapiliyorki adam gibi adam yok

Yanıtla14
ceto:

adam gibi adam

Yanıtla04
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title