Haberler

Bunu başaran 2 kişiden 1'i oldu! Milli atlet Buse Savaşkan, kadınlar yüksek atlamada finale yükseldi

Güncelleme:
Abone Ol

İlk olimpiyatına katılan milli atlet Buse Savaşkan, kadınlar yüksek atlama elemelerindeki 1,92 metrelik derecesiyle finale kaldı. Buse, bu başarısıyla Londra 2012'de mücadele eden milli sporcu Burcu Ayhan'dan sonra kadınlar yüksek atlamada olimpiyat finaline yükselen ikinci atlet oldu. Başarılı yüksek atlamacı, 4 Ağustos Pazar günü madalya mücadelesine çıkacak.

İlk olimpiyatına katılan milli atlet Buse Savaşkan, kadınlar yüksek atlama elemelerinde tarihi bir başarıya imza attı.

1,92'LİK DERECESİYLE FİNALE KALDI

Fransa'nın başkenti Paris'teki Stade de France'ta, kadınlar yüksek atlama elemeleri gerçekleştirildi. Olimpiyatlara ilk kez katılan milli atlet Buse Savaşkan, 1,92 metrelik derecesiyle elemeleri 8'inci sırada tamamladı ve finale yükselmeyi başardı.

Bunu başaran 2 kişiden 1'i oldu! Milli atlet Buse Savaşkan, kadınlar yüksek atlama finale yükseldi

BUNU BAŞARAN İKİNCİ ATLET

İlk olimpiyatından final sevinci yaşayan Buse Savaşkan, Londra 2012'de mücadele eden milli sporcu Burcu Ayhan'dan sonra kadınlar yüksek atlamada olimpiyat finaline yükselen ikinci atlet olmayı başardı. Buse, 4 Ağustos Pazar günü madalya mücadelesine çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Olimpiyatları Burcu Ayhan Londra Pazar Paris Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

haksız mıyım:

ben ülkeyi yönetenlerin yerinde olsam, tüm insani, ahlaki değerleri dğerleri ayaklar altına alan, semavi dinlere hakaret eden açılışıyla bir ahlaksızlık olimpiyatına dönüşen bu organizasyondan çekerim tüm takımları ve oyuncuları. nasıl eurovizyondan çekildik onun gibi

Yanıtla16790
Naci Büyükkal:

Bence Kadın Voleybol ve atletizm giyimi daha medeniyetli tasarlanabilir. Çocuklarımız bu tür Batılı giyimler yüzünden ahlâk çöküntüsü yaşayabilir. Ben bir ebeveyn olarak ve Türkiye Cumhuriyeti Devletin vatandaşı olarak kızıma İslâm ahlâkı öğreniyorum. Bunun sonucunu ve faydasını çok görüyorum. Nasıl mı? 4 yaşındaki Kızım yolda mini etekli, göğüs dekolteli kadınları görünce bana diyor ki;" Baba, ALLAH bunları sevmez, bunlar ateşte çok yanacak" diyor. Bende evet kızım ALLAH böyle kullarını sevmez

Yanıtla10551
Huseyın Sezgi:

Tamamda dediğiniz tipteki insanların icatlarıyla yaşıyoruz bu dünyada bu nasıl olacak.

2214
Barbaros TEZALİ:

Allah'ın adına konuşma yetkisini nereden buluyorsun. Belki giyimleri uygun değil ama senin gibi milletin arkasından gıybet yapmak yerine çocuk okutuyor veya kimsesizlere destek oluyorlardır. Allah neyi nasıl mükafatlandıracağını çok iyi bilir?

615
ekrem celebi :

18 veya 20 yasında aynı devam edıyorsa kızının masallah dıyelım ama bu dusunce bırde 18 veya 20 yasında sorgula ve gormenı tavsıye ederım sımdı henuz daha cocuk..su an senden ve annesınden etkılenıyor buyudugunde bulundugu ortamlardan yavas yavaş bır seyler öğrenecek belkı fıkırlerı değişecek....bırısi daha benım kızım soyle boyle dıyordu yakınım.telefon bıle kullanmasına ızın vermıyordu.makyaj yapmasına ızın vermıyordu..sımdı kız 20 yasında babasına asi.makyaj yapıyor elınden telefon dusmuyor.

411
ertugrul ceylan:

Güzel dinimizi korku tehdit ile çocuğuna öğretme bunu öğretmenin iki yolu var bunu yaparsan cennet ile ödüllendirilirsin veya bunu yaparsan cennete giremezsin bir diğer şekli bunu yaparsan Allah yakar cehenneme gidersin aslına aynı şeyleri söylüyor ama biri tehdit korku diğeri ödül sevgi anlatımı bunları anladığımız gün çocuklarımız yeniden İslam dinini sevecekler.

11
BABA YAGA:

Bak bak şuan medeni tasarım yaptım, hemen kanun çıkartıp bunu uyguluyorum.

10
Eskiden BeşTaş Oynardık Çamurda:

Eski zamanlarda.. bakkaldaki sakızlara.. DÖVME sarılıydı. Geçici dövme.

Yanıtla2615
Siranuş Nermer:

tamamda, 1,95m gecen atletler vardı

Yanıtla81
dikduran adam:

EN FAZLA 100 SENE SONRA BU DÜNYADAKİ HİÇ BİR İNSAN OLMAYACAK HERKES BURDA YAPTIĞI ARTİSTLİĞİN HESABINI ORDA VERECEK

Yanıtla21
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title