Haberler

Fenerbahçe'nin teklifini beğenmeyen Serdar Dursun, 1. Lig'e transfer oluyor

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz sezonun başında Fatih Karagümrük'e transfer olan ve devre arasında Fenerbahçe'ye geri dönen Serdar Dursun, sezonun sona ermesiyle bonservisini eline aldı. Sarı-lacivertlilerin takımda kalmasını istediği tecrübeli forvet, yapılan yeni teklifi düşük buldu ve rotasını TFF 1. Lig'e çevirdi. Ligin iddialı ekiplerinden Kocaelispor, 32 yaşındaki futbolcu ile görüşmelere başladı.

Geçtiğimiz sezonun başında Fatih Karagümrük'e transfer olan ve devre arasında Fenerbahçe'ye geri dönen Serdar Dursun'un yeni adresi TFF 1. Lig olabilir.

KOCAELİSPOR İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Gelecek sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla sürdüren Kocaelispor, Serdar Dursun'u transfer listesine aldı. Özgür Kocaeli'de yer alan habere göre; teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kocaelispor yönetimi, Karagümrük ile sözleşmesi biten Serdar Dursun'u transfer etmek için kolları sıvadı. Körfez, tecrübeli santrfor ile görüşmelere başladı.

BONSERVİSİNİ ELİNE ALDI

Karagümrük'le 1 yıllık sözleşme imzalayan Serdar, Fenerbahçe'ye ise kiralık olarak gelmişti. Sezonun tamamlanmasıyla iki kulüple de mukavelesi sona eren ve milli oyuncu, bonservisini eline aldı.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ BEĞENMEDİ

Serdar Dursun'un, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kararını beklediği kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasındaydı. Fenerbahçe, yerli golcü olarak takımda kalmasını istediği Serdar Dursun'a yeni kontrat önerdi ancak tecrübeli forvet bu teklifi çok düşük bulduğu için kabul etmedi.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

2023/24 sezonunda toplam 35 maça çıkan Serdar Dursun, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 32 yaşındaki forvet, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

Fatih Karagümrük Serdar Dursun Serdar Dursun Fenerbahçe Fenerbahçe Kocaeli Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

31 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 31 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? 31 Temmuz 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 31 Temmuz 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 31 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Türkiye olimpiyatlarda kaç altın, gümüş ve bronz madalya aldı? Türkiye'nin madalya sayısı! Olimpiyat madalyası altın mı, değeri ne kadar? Yaylagül Yamazanova kimdir? Azerbaycanlı Yaylagül Yamazanova elendi mi? Fred'in sakatlık durumu nedir? Fred ne sakatlığı yaşadı, ne oldu? MasterChef 16. yarışmacı kim oldu? 30 Temmuz ana kadroya kim girdi? UEFA ülke puanı sıralaması! GÜNCELLENDİ 2024 UEFA ülkeler sıralaması Fenerbahçe Lille maçı ne zaman? Fenerbahçe elendi mi, turu geçti mi?
1000

Yorumlar (4)

Musa Açıkgöz:

Tam Konya spora göre kaçırmayın derim

Yanıtla211
Yunus Deliorman :

konya seneye cumburlop bir daha çıkmamak züere

03
Netherill:

yunus. MB seçilirse tutar merak etme gaziantep konya bu gibi takımları düşüremezler.

02
Gjerj Kastoroiti:

ampute topçu

Yanıtla72
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title