Haberler

Burak Yılmaz'ın veliahtından akılalmaz gol! 18'lik Enis, orta sahanın gerisinden attığı şutla hedefi 12'den vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Samsunspor'u eleyip play-off finalinde Altay'ın rakibi olan Altınordu'da 18 yaşındaki Enis Destan, orta sahadan attığı akılalmaz golle dikkatleri üzerine çekti. Avrupa devlerinin peşinde olduğu genç forvet, bu golüyle kendi imajı için de büyük bir adım attı. Şenol Güneş'in, Milli Takım'da koronavirüs vakalarının fazla olduğu dönemde Burak'ın yerine davet ettiği Enis, EURO 2020'de oynamaya göz kırptı.

Burak Yılmaz'ın ardından Milli Takım, bir önemli golcüye daha kavuşmak üzere. Altınordu'nun 18 yaşındaki forveti Enis, bu sezon yaptıklarının ardından orta sahadan attığı golle dikkatleri iyice üzerine çekti. Samsun kalecisinin bölgesini terk etmesinin ardından orta sahanın az gerisinden güçlü bir vuruş yapan Enis, hedefi tam 12'den vurdu.

Burak Yılmaz'ın veliahtından akılalmaz gol! 18'lik Enis, orta sahanın gerisinden attığı şutla hedefi 12'den vurdu

"TÜM GÜCÜMLE VURDUM"

Genç yetenek, attığı golü şöyle yorumladı: Samsunspor gol için yükleniyordu. Dönen topu aldım. Tüm gücümle vurdum. Gol olduğunu görünce dünyalar benim oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Altınordu Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Çınar Saraç:

Orta sahadan boş kaleye şut çekiyor kalede kaleci yok ve buna seviniyorlar ,

Yanıtla9028
Battal Gazi:

Hani gol nerde

Yanıtla1283
Çınar Saraç:

Dk 96 Samsun bütün hatları ile öne çıktı kaleci dahil , Samsun yaaaa atacak yada yiyecekti çünkü kale boş kimse yok, 2-1 skor Samsun’a yetmiyor , şimdi bu çocuğun ordan attığı golün neyini övüyorsunuz

Yanıtla6031
Çınar Saraç:

Futboldan anlamayan çok var onlar da zaten yorumları beğenmeyenler hahaha gidin siz kız tavlası oynayın

Yanıtla1623
Arif Saribaş:

Maçı izlemesek anlarımda boş kaleye gol atipta oğuneni ilk defa görüyorum yasinin golünü öv

Yanıtla40
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title