Haberler

Burak Yılmaz, PSG maçında hakemin yanlış kararını düzelterek alkış topladı

Güncelleme:
Abone Ol

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Paris Saint Germain ile karşılaştı. 0-0'lık beraberlik sonrası milli yıldızlarımın formasını terlettiği Lille, liderliğini sürdürdü. Karşılaşmaya ise Burak Yılmaz'ın son dakikalarda yaptığı hareket ise karşılaşmaya damga vurdu.

Ligue 1'de kaydettiği 6 golle takımının en skorer ismi olan Burak Yılmaz, zirve mücadelesi niteliği taşıyan karşılaşmada centilmence davranışıyla bu kez fair-play golü attı.

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Lille'in gol bulmak için yüklendiği sırada top, PSG köşe gönderine yakın bir yerde Burak Yılmaz'a çarparak taca çıktı ancak hakem taç atışını Lille lehine verdi.

HAKEM TEŞEKKÜR EDİP KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Ancak Burak topun kendisinden çıktığını hakeme anlattı. Bunun üzerine maçın hakemi François Letexier, yıldız futbolcuya centilmence hareketinden dolayı teşekkür ederek kararını değiştirdi, atışı PSG'ye verdi.

Takımının ileri bölgede son anlarda bir şans bulması fırsatından feragat ederek, kritik bir anda dürüstçe davranan 35 yaşındaki milli futbolcunun davranışı alkış topladı.

PSG'Lİ OYUNCULAR TEBRİK ETTİ

Bu pozisyondan kısa bir süre sonra çalan mücadelenin son düdüğünün ardından Paris Saint Germainli bazı oyuncular, saha içinde yanına giderek Burak'ı sergilediği davranıştan dolayı tebrik etti.

LILLE TARAFTARI DA ALKIŞLADI

Sosyal medyada bazı Fransız futbolseverler de bu hareketle ilgili paylaşımlar gerçekleştirdiler. Burak Yılmaz'ın yaptığı hareketi Lille taraftarları da alkışlarken, centilmenlik örneği olarak gösterdiler.

FRANSIZ BASINI GÖRMEZDEN GELMEDİ

Fransız basınında da futbolcunun hareketi yankılandı. So Foot internet sitesinde "Burak Yılmaz tacın el değiştirmesini sağlayarak fair play örneği gösterdi" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Lille PSG Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

ottoman:

keşke o playoff örneklerini kendini hiç bişe olmadan yere attığındaki aldığı pen altılarda da türkiye de de görebilseydik. . .

Yanıtla653
Fenerbahçeli:

Burak efendi Türkiye’de oynarken sahte hareketlerinle aldığın penaltılarda niye dürüst adamlık yapmıyordu bu sahte hareketlerini spor severleri kanfıramazsın olaki pozisyon penaltı olsaydı acaba yapmış olduğun sahte görünümü yaparmıydın tabiki hayır ancak butür görünümünle kendini kandırırsın ancak

Yanıtla723
Realist:

Burağın kariyerinin sonlarında bu hareketleri emeklinin emeklilik öncesi her türlü pisliği yapıp 60''ından sonra öbür tarafın hesabını yaparak hacca gidip geldikten sonra camiden çıkmamasına benziyor :S adwqdadas

Yanıtla1610
Eyyyy Realist:

Saga nee

41
trakyalı:

emekli emeklilikten önce ne pislikler yapıyomuş bi yazsan da bizde öğrensek. .

14
BURAK YILMAZ:

Gezi zekalı seni.

14
Bırt:

Yorumu yapan haklı, hatta 60 yaş ile iyimser bile yaklaşmış: Gidin camilere bakın cuma namazı cemaatlerini saymazsak, camilerdeki cemaatlerin ?''i 70 yaş üstü :)

02
Realist:

Hayırdır yorumu beğenmeyenler? Gerçekler zorunuza mı gitti? Söylediklerim genelleme algılanmasın bu arada.

11
Pastacı:

:))))))

00
Halil:

Penaltı almak için kendini yere attığı maçlarda ödüle layık iyi tiyatrocu çünkü

Yanıtla28
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title