Haberler

Bursaspor 3 Puan ile Dönmek İstiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Deplasmanda Gaziantespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, kente geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Gaziantespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, kente geldi. Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, heyecanı bol olan bir karşılaşma olacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Yolculuk öncesi Yenişehir Havaalanı'nda açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "İki takımında ligdeki sıralamadaki hedefleri var. Teknik adamları, futbolcuları ve camiaları da etkiliyor. Bu stratejik bir durum. Her iki takımında kazanmak zorunda olduğu bir maç. Benim burada olmam, Bülent hocanın orada iki maçta 4 puan alarak çıkışı, taraftar farklı bir atmosfer olacak. Heyecanı bol olan bir maç olacak. Mücadele eden, son derece disiplinli olan takımların başarılı bir şekilde devam ettiğini görüyoruz. Oyuncularımızın son derece disiplinli olmalarını gerektiren bir maç. Tansiyon yükseltmeden, objektif ve soğukkanlı, takımın bireysel kalitesini takım oyununu çevirerek böyle bir karşılaşmaya çıkacağız" dedi.

"AVRUPA YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Genç stoper Serdar Aziz ise, "Gaziantespor son haftalarda yeni hocasıyla beraber iyi gidiyor. Onlarda çıkış yakalamak istiyorlar. Bizde iki haftadır hocamızın gelmesi ile beraber iyi oynuyoruz. 2'de 2 yaptık. Gaziantep zorlu bir deplasman. Zor bir maç olacak. Bizde ona göre hazırlandık. İnşallah elimizden gelen her şeyi yapıp ve 3 puanı alarak şehrimize dönmek istiyoruz. Bizde çok iyi takımız. Hedeflerimizden biri Avrupa Kupaları'na katılmak. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu maçın ciddiyetini de biliyoruz" diye konuştu.

"ORTAMI GERMEYE GEREK YOK"

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat yaptığı açıklamada, "Mutlaka kazanmalıyız ki bundan sonraki galibiyetlerin değeri olsun. Hikmet hocamızın daha önceki çalıştığı kulüp ile ilgili yorum yapmayalım. Ortamı germeye gerek yok. Onlar ezelden beri bizim dostlarımız. Gaziantepspor, kulübü olsun seyircisi olsun bize sahip çıkan bir camia. Aynı dostluklarımız geçerlidir. Zedelenecek bir durum yoktur. Kulübümüz için, menfaatlerimiz için 3 puanı almak istiyoruz" şeklinde konuştu. Kamat, sezon başında gündemde olan ancak pürüzler sebebiyle transferinden vazgeçilen Kolo Toure hakkında ise, "Geçen senede Toure takımdan ayrılacaktı. Manchini düşünmüyordu. Öyle bir hal aldı ki biz oyuncunun kulüp ile devam etmeyeceğini öğrendikten sonra böyle bir girişimde bulunduk. Fakat görüşmeler bir hafta sonra tıkanma noktasına geldi. Yoksa transfer edilecek duruma gelmiştik. Manchini'nin o bölgede Toure ile devam etmek istediğini söyledikten sonra biz vazgeçtik. Sezon sonunda aynı tiyatroları yapmazlarsa Toure ile ilgilenebiliriz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Kolo Toure Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title