Haberler

Bursaspor'da Sakatlık Şoku

Abone Ol

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Pinto ve Basser'in yanı sıra Serdar Aziz ve Ferhat Kiraz da sakatlıkları gerekçesiyle antrenmana katılmadı.

Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile devam etti.

SERDAR VE FERHAT KİRAZ'DA YOK

Öte yandan yeşil-beyazlı ekipte, sakatlık şoku yaşanıyor. Sivasspor ile oynanan mücadelede sakatlanan ve 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilen Sebastian Pinto ile Basser'in yanı sıra sol dizinin arkasında ödem oluşan Serdar Aziz ve bileğinden tekrar sakatlanan Ferhat Kiraz'ın da zorlu Fenerbahçe mücadelesinde sahada yer alamayacağı bildirildi. Her iki oyuncunun da sakatlıklarının ciddi düzeyde olduğu belirtildi.

Yeşil-beyazlılar, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından öğle saatlerinde İstanbul'a gidecek.

(MA-

08.03.2013 17: 20: 53

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sebastian Pinto Ferhat Kiraz Fenerbahçe Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title