Haberler

Bursaspor'da Toure Transferi Sonuçlanmazsa Rota Ernst'e Dönecek

Abone Ol

Bursaspor'da Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve danışman Metin Korkmaz'ın Manchester City'nin Seefeld'deki kampındaki Toure'nin menajerleri ve İngiliz kulübünün yönetimiyle görüşmesi devam ederken, diğer yandan da alternatif isimlerle ilgili...

Bursaspor'da Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve danışman Metin Korkmaz'ın Manchester City'nin Seefeld'deki kampındaki Toure'nin menajerleri ve İngiliz kulübünün yönetimiyle görüşmesi devam ederken, diğer yandan da alternatif isimlerle ilgili çalışmalara başlandı. Yeşil beyazlılarda Toure transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda rotanın Beşiktaş'ın satış listesine koyduğu Ernst'e döneceği öğrenildi. Kolo Toure transferindeki gelişmeleri takip eden menajerler Fabian Ernst'i Bursaspor'a önerdi. Menajerlerin Beşiktaş'ta yıllık 2.1 milyon Euro aldığını belirttikleri Ernst'in fiyat indirimine gittiğini ve 1.5 milyon Euro'ya Bursaspor'a gelebileceğini söyledikleri iddia edildi.

(İA/SSA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Metin Korkmaz Erkan Kamat Kolo Toure Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title