Haberler

Bursaspor'da Transfer Çalışmaları

Abone Ol

Genel direktör Barışıcı: "Hedefimiz, 1 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına kadar transferi büyük ölçüde tamamlamak"

Bursaspor Kulübü Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, 1 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına kadar transferi büyük ölçüde tamamlamak istediklerini söyledi.

Barışıcı, AA muhabirine, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içinde sürdürdüklerini, takıma katkı yapacağına inandıkları oyuncuları kadrolarına dahil etmeye çalıştıklarını bildirdi.

Ellerinde yüzlerce futbolcu isminin olduğu bir liste bulunduğunu anlatan Barışıcı, "Bunların yanı sıra menajerlerin de önerdiği oyuncular var. Biz bunların arasından en iyisini bulmak için çalışıyoruz. Hedefimiz, 1 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına kadar transferi büyük ölçüde tamamlamak" dedi.

Barışıcı, henüz takıma dahil olmayan Şilili golcü Sebastian Pinto ile ilgili de "Pinto, bize 1 Temmuz'da takıma katılacağını söyledi. 'Hiç gelmeyeceğim' gibi bir ifadesi olmadı. Geldiğinde karşılıklı oturup görüşeceğiz. Bu tür durumlarda diğer oyunculara ne tür prosedür uygulanıyorsa Pinto için de o uygulanacaktır"  ifadesini kullandı. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Sebastian Pinto Bursaspor Avusturya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title