Haberler

Bursaspor'da Yeni Yıldız Adayları Yetişiyor

Abone Ol

Bursaspor futbol okulunda 2012-2013 kış dönemi başladı.

Bursaspor futbol okulunda 2012-2013 kış dönemi başladı.

Kış dönemine kayıt yaptıran yaklaşık 450 minik öğrencinin katıldığı futbol okulunun açılışı Merinos Stadyumu'nda yapıldı. Törene Bursaspor Futbol Okulu'ndan Sorumlu Yönetici Şentürk Turan, Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ve minik öğrencilerin velileri katıldı. Coşkulu tezahüratlar eşliğinde gerçekleşen törende, minik öğrenciler kış sezonuna 'merhaba' derken, törende bir futbol okulu öğrencisinin ailesinden ayrıldığı için gözyaşlarını tutamaması dikkati çekti.

Futbol okulundan sorumlu yöneticisi Şentürk Turan, "Çocuklarımız için ailelerinden ayrılmak biraz sancılı oldu, ama güzel duygular bunlar. Hepsi kendi evlatlarımız gibi. En iyi eğitimi vermeye devam edeceğiz. Ailelerin futbol okuluna güvenmeleri gerekiyor. Hocalarımız yeni döneme hazırlar. Yeni öğrencilerimizle Bursaspor alt yapısına tat vermeye devam edeceğiz. Sağlıklı fertler, topluma yararlı öğrenciler yetiştirip Bursaspor'a hediye edeceğiz" diye konuştu.

Futbol okulu koordinatörü Hakan Cenkçiler ise, "Öğrencilerimiz kış döneminde 8 aylık bir eğitime girecek. Futbol okulu artık kültür haline geldi. Kahvaltı yapmadan, okullarına önem vermeden buraya gelemeyeceklerini biliyorlar. Federasyonumuz bu sene 2002 doğumlular lig oluşturacak. Bu ligde de 2002 doğumlu öğrencilerimiz için çok iddialı olacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakan Cenkçiler Bursaspor Merinos Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title