Haberler

Bursaspor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Abone Ol

Bursaspor'un Şilili golcüsü Sebastian Pinto yeşil beyazlı forma ile 5'inci golünü Fenerbahçe karşısında kaydetti.

Bursaspor-fenerbahçe MAÇINDAN NOTLAR

PİNTO 5'LEDİ

Bursaspor'un Şilili golcüsü Sebastian Pinto yeşil beyazlı forma ile 5'inci golünü Fenerbahçe karşısında kaydetti. En son golünü 19 Aralık'ta Bursa'da oynanan 1461 Trabzon maçında kaydeden ve gol sonrası sevinmemesiyle eleştirilen Pinto, Fenerbahçe karşısında attığı beraberlik golünün ardından sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı. Pinto 28 gün sonra golünü atmış oldu. Yetenekli futbolcu bu sezon Kayserispor, Karabükspor, Elazığspor ve 1461 Trabzon maçlarında gol attı.

BATUHAN İLK KEZ

Bursaspor'un alt yapısında yetişen ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteğiyle A takıma çıkan Batuhan Altıntaş ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıktı. 16 yaşındaki forvet 66'ncı dakikada Şilili golcü Pinto'nun yerine oyuna girdi.

ERTUĞRUL SAĞLAM'I TRİBÜNE GÖNDERDİ

74'üncü dakikada Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yaşanan bir pozisyona sinirlenmesi ve tepki göstermesinin ardından 4'üncü hakem Hüseyin Sabancı hakem Yunus Yıldırım'ı uyardı. Yunus Yıldırım, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı tribüne gönderdi.

"YÖNETİM İSTİFA" SESLERİ

Karşılaşmanın 82'nci dakikasında Bursasporlu taraftarlar yeşil beyazlı yönetimi protesto etti. Taraftarlar, "Yönetim uyuma futbolcunu satsana" şeklinde tezahürat yaptı. Taraftarlar Sunderland'e giden yetenekli orta saha oyuncusu N'Diaye'nin de ismini hep bir ağızdan söyleyerek yönetime gönderme yaptı. Taraftarlar daha sonra da, "Yönetim uyuma taraftarı satsana", "Yönetim istifa", "Şampiyon takımı mahvettiniz", "Yönetim uyuma Batalla'yı satsana" şeklinde tezahürat yaptı.

DHA (SSA) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sebastian Pinto Ertuğrul Sağlam Fenerbahçe Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title