Haberler

Bursaspor, Galibiyet İçin Gitti

Abone Ol

Şampiyonlar Ligi'nde 3.

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta maçları yarın oynanacak maçlarla sona erecek.

Ligde yarın A, B, C ve D gruplarında 8 karşılaşma oynanacak. A Grubu'nda 4 puanlı iki takımdan Inter, İngiliz ekibi Tottenham'ı ağırlayacak. B Grubu'nda 6 puanla ilk sırada bulunan Lyon, Benfica'yı konuk edecek. C Grubu'nda temsilcimiz Bursaspor, İngiliz devi Manchester United karşısında puan arayacak. Grubun diğer mücadelesinde ise Mehmet Topallı Valencia, Rangers ile deplasmanda karşılaşacak. D Grubu'nda ise Katalan devi Barcelona, 6 puanla ilk sırada yer alan Kopenhag'ı konuk edecek. Gökdeniz Karadenizli Rubin Kazan ise 0 puanlı Panathinaikos deplasmanına çıkacak.

MANCHESTER UNITED - BURSASPOR

C Grubu'nda 0 puanla son sırada yer alan temsilcimiz Bursaspor, 4 puanla ilk sırada bulunan Manchester United karşısında puan arayacak. Old Trafford Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak mücadelede İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi düdük çalacak. Premier Lig'de son oynadığı karşılaşmada West Bromwich Albion ile 2-2 berabere kalan Kırmızı şeytanlar, geride kalan 8 haftada 14 puanla 4. sırada yer alıyor. İngiliz ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son karşılaşmada da Valencia'yı mağlup etti. Spor Toto Süper Lig'de son oynadığı karşılaşmada Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kalan yeşil beyazlılar ise ligde geride kalan 8 haftada topladığı 20 puanla ilk sırada yer alıyor. Temsilcimiz Bursaspor ise Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son karşılaşmada Rangers deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile ayrıldı.

MUHTEMEL 11'LER

Manchester United'ın yarın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Nani, Scholes, Fletcher, Ji Sung Park - Berbatov, Javier Hernandez

Bursaspor'un ise muhtemel 11'i ise şöyle:

Ivankov - Ali, Ömer, Stepanov, Vederson - Volkan, Svensson, Insua, Ozan, Batalla - Sercan

Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak maçların programı şöyle:

A Grubu

21:45 Inter - Tottenham

21:45 Twente - Werder Bremen

B Grubu

21:45 Lyon - Benfica

21:45 Schalke 04 - Hapoel Tel Aviv

C Grubu

21:45 Manchester United - BURSASPOR

21:45 Rangers - Valencia (Mehmet Topal)

D Grubu

21:45 Barcelona - Kopenhag

21:45 Panathinaikos - Rubin Kazan (Gökdeniz Karadeniz)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title