Haberler

Bursaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Abone Ol

– BURSASPOR, ikinci yarı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

– BURSASPOR, ikinci yarı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular topla çalışma yaptı. Ertuğrul Sağlam da talebeleriyle birlikte antrenmanda yoğun tempoyla çalışması dikkatlerden kaçmadı. Dünkü antrenmana katılmayan Sestak akşam yapılan çalışmaya katılırken, ülkesinde bulunan Pinto, Batalla, Belluschi, Vederson ve Forsell mazeretleri nedeniyle bu akşam yapılan antrenmana da çıkmadılar. Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek.

YÖNETİM TOPLANDI

Öte yandan Bursaspor yönetimi İbrahim Yazıcı başkanlığında Özlüce Tesisleri'nde toplandı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen toplantıya şehir dışında bulunan Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç katılmadı. Toplantıda, transferin masaya yatırıldığı, ikinci yarı planlamasının da görüşüldüğü öğrenildi.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Özlüce Tesisleri Ertuğrul Sağlam Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title