Haberler

Bursaspor - Sanica Boru Elazığspor Maçının Ardından

Abone Ol

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında sahasında ağırladığı Sanica Boru Elazığspor'u 1-0 mağlup etti.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında ağırladığı Sanica Boru Elazığspor'u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "İkide iki yaptık. Oyunun ilk 45 dakikasında daha farklı skorla içeri girip, oyunu kolaylaştırabilirdik. Genel anlamda rakibimize pozisyon vermedik. Bir teknik adam için en büyük handikap, yabancı statüsü. Karabük maçında Harun çok iyi performans sergiledi. Harun'u bu maçta sahaya sürdüğünüzde bir sakatlığı olsa başka bir yabancı oyuncuyu çıkarıp, Carson'u almak zorunda kalacaksınız. 6 yabancı oynuyor. Neticeye göre hamle yaparken, oyuncu değişikliğinde de 6 yabancı kuralına takılıyorsunuz. 3 puan sevindirici. Bu sezon ilk defa iki maç üst üste galibiyet alınmış oldu. Bu önemliydi. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İkinci golü atsak taraftar coşacaktı. 6 tane çok iyi yabancı oyuncu var.

Önümüzdeki hafta çok önemli bir deplasmana gideceğiz. Bu kadar gol kaçırdıktan sonra ikiyi bulamazsanız golü yerseniz. Net kaçırdığımız pozisyonlar var. Bunu değiştirmek için farklı statülerimiz olacak" dedi.

"PİNTO İLE KONUŞACAĞIZ"

Şilili oyuncu Sebastian Pinto'nun oyundan alınırken yaptığı tepkisini değerlendiren Karaman, "Burası Bursaspor Kulübü. Ferdinand'ın 250 tane İngiltere Premier Lig maçı var ama yedek kalıyor. Pinto son derece beğendiğim bir oyuncu. Biz herkese yeri geldiğinde imkan verip, yeri geldiğinde kulübede tutacağız. Bu konuyu onunla konuşacağız. Oyuncuya kızmak ayrı, Pinto'nun hakkını vermek ayrı. Hiçbir teknik adam takımın menfaati söz konusu olduğunda kendi egolarını düşünmez. Sevmediğim hareketler oluyor. Bursaspor'un menfaati çok önemli" diye konuştu.

"HERKES ELİNDEN GELENİ SAHAYA YANSITTI"

Maçın ilk yarısının kendileri için çok iyi geçtiğinin altını çizen yetenekli orta saha oyuncusu Maurice Edu, "İkinci yarı Elazığspor çok üzerimize geldi. İkinci yarı çok zor oldu. Genel olarak maça baktığımızda tüm arkadaşlarımız elinden geleni sahaya yansıttı" dedi.

Faslı sağ bek oyuncusu Michael Basser ise, "Oyunun ilk yarısı hocamızın dediklerini yaptık ve çok iyi geçti. İkinci yarı hocamızın dediklerini yapamadık ama 3 puanı almayı başardık. Galibiyet çok güzel bir şey. İnşallah ilerleyen maçlarda daha da yükseliriz. Benim futbol düşüncemde sahaya çıktığın zaman akıllı ve basit oynamak var. Risk almıyorum. Bireysel olarak ikinci yarıdaki performansın düşüşü bence ilk yarıda çok fazla pozisyona girmemiz ve çok koşmamızdan kaynaklandı" dedi.

İngiliz ekibi Sunderland'ın kendisi ile ilgilendiği yönünde çıkan haberleri değerlendiren Basser, "Benim bütün kalbim burada. Basında geçen hiçbir şey beni ilgilendirmiyor. Sunderland ile ilgili hiçbir bilgim yok" dedi.

SANİCA BORU ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Bursaspor'u kutluyorum. İki devrede de farklı iki takım görüntümüz vardı. Atağa çıkarken kaptırdığımız toplarla kalemizde pozisyon verdik. Batalla, Bellsuchi ve Pinto üçlüsüyle atağa çıkan bir ekip. İkinci devre çok farklı bir takımdık. Değişiklikler rakibi etkiledi. Tamamıyla tek kale oynadık diyebiliriz ama skoru değiştirmek için yeterli olmadı. Hakem Hüseyin Sabancı ve ekibini kutluyorum. Bursaspor seyircisine teşekkür ediyoruz. Centilmence desteklediler. 5 tane çok zor maç oynadık. Antalya'ya gideceğiz. Oyuncularımı ikinci devre için kutladım" şeklinde konuştu.

Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Marvin ise, "Gol atmamız için bir çok fırsatlar ele geçirmemiz lazım. Yediğimiz gol kötü bir goldü" dedi.

Elazığsporlu futbolcu Serdar Gürler ise, "İlk yarı çok kötü bir futbol oynadık. Kendimizi bile tanıyamadık. İkinci yarı pozisyonlar bulduk. Çok pozisyona giremedik. Bu hafta antrenmanda çalışıp, Antalya maçında 3 puan almak istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sebastian Pinto Elazığspor Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title