Haberler

Bursaspor'un 10 Numarasının 14'üncü Golü

Güncelleme:
Abone Ol

Bursasporlu Pablo Batalla, yeşil beyazlı formayla ligdeki 14'üncü golünü Medical Park Antalyaspor maçında atarken bugüne kadar da 15 asist yaptı.

Batalla, Medical Park Antalyaspor maçında attığı golle takımına galibiyeti getirdi. Arjantinli yıldız, böylece Bursaspor'da 46'ncı golünü atmış oldu. 2009-10 sezonundan bu yana Bursaspor forması altında 156 resmi maça çıkan Arjantinli oyuncu, 46 golün 38'ini Süper Lig, 4'ü Türkiye Kupası, 1'ni Şampiyonlar Ligi ve 3'ünü de UEFA Avrupa Ligi'nde attı.

TAKIMINI SIRTLADI

Batalla, bu yıl çıktığı resmi karşılaşmada 18 kez ağları havalandırırken Süper Lig'de 14'üncü golünü rakip filelere gönderdi. Son 10 haftadır Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Mersin İdmanyurdu maçları hariç tüm karşılaşmalarda gol atan Batalla, takımının galibiyetlerinde de büyük rol oynadı.

BATALLA ÜÇÜNCÜ SIRADA

Spor Toto Süper Lig'in son haftalarına girilirken gol krallığında da kıyasıya yarış sürüyor. Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, Kasımpaşa'nın forveti Kalu Uche 19'ar golle listede başı çekerken bu 2 futbolcuyu 15'er golle Bobo ve Sow takip ediyor. 14 golü bulunan Batalla ise 3'üncü sırada bulunuyor.

BELLUSCHİ İLE DEVLEŞTİ

Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü de atan Batalla, bu yıl Trabzon'da oynanan Trabzonspor maçında da tarihi golüyle takımına galibiyet getirmişti. Başarılı rakamların yanında orta sahada gösterdiği oyunla da beğeni toplayan 29 yaşındaki yıldız, Fernando Belluschi ile de ikili bir uyum yakaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title