Haberler

Büyükaydın: Colman İzinli

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Colman'ın kenti terkettiği şeklinde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirti.

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Colman'ın kenti terkettiği şeklinde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Böyle bir şey yok. Colman izinli" dedi.

Yılmaz Büyükaydın, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. Kupada finale kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Büyükaydın, "Üst üste 3 maç kazandıktan sonra Kayserispor'a mağlup olduk. Camia olarak üzüldük ama teknik ekibimiz ve oyuncu arkadaşlarımız çok ciddi bir hazırlık içersin de oldu. Çünkü hedefimiz daha öncede belirttiğimiz gibi Türkiye Kupası'na oynamaktı. İyi bir oyun ve farklı bir skor ile maçı kazanıp Türkiye Kupası'nda finale kalmak bizi mutlu etti. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Böyle bir coşkuya ihtiyacımız vardı. Trabzonspor camiasının birlikte olduğu zaman iyi işler başardığını bir kez daha göstermiş olduk" dedi.

'COLMAN İZİNLİ'

Colman'ın kenti terkettiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını anlatan Büyükaydın, "Sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığı için tedavi amacıyla izin alarak şehir dışına çıktı. Bunu farklı yansıttılar. Colman'ın gittiği iddiası son derece yanlış. Böyle bir şey yok. Colman izinli" dedi.

ANKARA'DAKİ STADIN KAPASİTESİ YETERSİZ

Ziraat Türkiye Kupası finalinin Ankara'da oynanması kararı hakkında da değerlendirmede bulunan Yılmaz Büyükaydın, stadın kapasitesinin final için yetersiz olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı üzerine başkanımız Sadri Şener maçın Bursa'da oynanması noktasında fikir sunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise Ankara'da oynanmasına karar kıldı. Ankara'daki stadın iki camia için kapasitesi yetersiz. Stadın bu kapasiteyi kaldırmayacağını düşünüyoruz."

KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ

Kupa finaline kadar oynayacakları maçlarını kazanmayı hedeflediklerinin altını çizen Büyükaydın sözlerini, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un durumu ortada ama bizde kazanmak için oynayacağız. İç sahada maç kaybetmiyoruz. İnşallah bu devam eder. Mümkün olduğunca üst basamaklarda olmak istiyoruz. Bu maçı kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Büyükaydın Türkiye Kupası Trabzonspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title