Haberler

Büyükşehir Amatör Sporun Yanında

Abone Ol

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın gözdesi olan amatör spor kulüplerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın gözdesi olan amatör spor kulüplerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Altepe, Burgazspor ve Mensucat Spor kulüplerinin yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Altepe, Acemler başkanlık makamındaki görüşmelerde, Bursa'nın spor şehri olması için gençliğin sporla buluşmasının önemine dikkati çekti. Altepe, Burgazspor Kulübü ve Mensucat Spor Kulübü'ne çalışmalarında başarılar dileyerek, Bursa gençliğinin spora teşvik edilmesi konusunda amatör spor kulüplerine önemli sorumluluk düştüğünü ifade etti. Başkan Altepe, Burgazspor ve Mensucat Spor kulüplerine destek olmaya devam edeceklerini de belirtti.

Burgazspor Kulübü Başkanı Mustafa Bayrak ile Arif Bayrak da Başkan Altepe'ye spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Burgazspor'un başarısının her geçen gün daha da artacağını söyledi. Mustafa Bayrak, Başkan Altepe'ye Burgazspor forması ve atkı hediye etti.

Mensucat Spor Kulübü Başkanı İbrahim Öztürk de Başkan Altepe'nin teşvikiyle faaliyetlerine başlayan kulübün, önemli bir sorumluluğu omuzladığını söyledi. Mensucat Spor'un adını bundan böyle başarılarıyla daha sık duyuracağını kaydeden Öztürk, desteklerinden dolayı teşekkür ettiği Başkan Altepe'ye takımın formasını armağan etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin ile Tekstil Boyahaneleri Organize Sanayi Bölgesi (TOSAB) Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Altepe'nin konukları arasındaydı. Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, yeni geldiği Bursa'da göreve başlamanın heyecanını yaşadığını söyledi. Şahin, daha önce de Bursa'daki faaliyetleri yakından izlediğini belirterek, "Bursa, son dönemde yapılan ulaşım yatırımlarıyla adeta cazibe merkezi haline geldi. Bursa'da çalışmak benim için bir onur" diyerek, Başkan Altepe'yi hizmetlerinden ötürü tebrik etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Bayrak İbrahim Öztürk Recep Altepe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title