Haberler

Büyükşehir Basketbol Takımı Sezonu Açtı

Abone Ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, yeni sezonun resmi açılışını yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, yeni sezonun resmi açılışını yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, iş adamlarına sponsorluk desteği için çağrıda bulundu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, 2012-2013 sezonunun resmi açılışını yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz ve kulüp yöneticileri, Atatürk Spor Salonu'nda sezonun ilk antrenmanına çıkan takımı izledi.

Oyuncularla tek tek tokalaşan Başkan Akaydın, takıma başarı diledi. Toplu fotoğrafın ardından basketbolculara baklava ikramı eden Akaydın, Antrenör Altar Tunçkol il bir süre sohbet etti.

Basketbol takımının kısıtlı bütçe ile cesurca mücadele ettiğini belirten Akaydın, "Bu takımla çok övünüyorum. Gerçekten çok kısıtlı mali imkanlarla ayakta duruyor. Sanırım, ligde en küçük bütçesi olan takım. Bunu bir belediye başkanı olarak söylerken üzülüyorum. Bildiğiniz üzere Büyükşehir Belediyeleri,profesyonel spora kaynak aktaramıyor. Maalesef Antalya'da sponsorluk gelirleri bulmamız çok zor. Bu takım, kolej takımı ruhu ile başarı elde ediyor. Sponsor zenginlerinin bu takımı desteklemeye çağırıyorum" dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BASKETBOL TAKIMI KADROSU

Antalya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı'nın bu yılki kadrosu şu oyunculardan oluşuyor: "Reha Öz (kaptan), Barış Güney, Gökhan Karabıyık, Hakan Demirel, Eren Beyaz, Valentin Pastal, Berkay Gülek, Seray Yıldırım, Ozan Dilik, Ron Lewis, Xavier Gibson, Jordan Theodore, Gregory Mangano." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Mustafa Akaydın Recep Tokgöz Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title