Haberler

Çağlar Söyüncü'den mağlubiyetin ardından ilginç yorum: Bizim Messi ya da Ronaldo'muz yok

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanlarından Çağlar Söyüncü, 2-0'lık Hırvatistan yenilgisinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çağlar, "Bizim Messi ya da Ronaldo'muz yok. Biz birlikte daha güçlüyüz. Ben arkadaşlarıma inanıyorum" dedi.

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında Bursa'da ağırladığı Hırvatistan'a 2-0'lık skorla kaybetti. Kaptanlardan Çağlar Söyüncü'nün maç sonu yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

"BU MAÇLAR DERS"

Böyle maçların önemli bir ders olduğunu ifade eden Çağlar "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk ama biz de haddimizi bilerek oynayacağımızı biliyorduk. Öz güvenimiz ve oyunumuzla onları hataya zorladık, pozisyonlara girdik. Sakatların olması taktiği etkiledi ama giren oyuncularımız da elinden geleni yaptı. Öyle maçlarla tecrübeleneceğiz ve hatalarımızdan ders çıkaracağız. Kuvvetli bir rakibe karşı oynadık ama sonuna kadar pes etmeyeceğiz. Yapılan eleştirilere saygı duyarak, öz eleştirimizi de yaparak devam edeceğiz" dedi.

Çağlar Söyüncü'den mağlubiyetin ardından ilgili ilginç yorum: Bizim Messi ya da Ronaldo'muz yok

"BİZİM MESSI VE RONALDO'MUZ YOK"

Çağlar açıklamasının son bölümünde ise "Gerçekçi olalım bizim Messi'miz ya da Ronaldo'muz yok. Biz birlikte daha güçlü oluyoruz. Ben takımıma ve arkadaşlarıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Çağlar Söyüncü Hırvatistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Sahin Sahin :

O zaman Futbol oynayin. Devamli geripas ile bu olmaz

Yanıtla311
ekrem celebi :

yer yenıldıklerınde bu maglubıyetler bıze ders denmesınden bıktımm..daha gercekcı dogru konusun yeteneksızıs dıyın saygı duyalım..tepkıde gostermeyız

Yanıtla19
Murat Vural:

Türkiye milli takımı Çağlar Söyüncünün hatasıyla maçı mağlup bitirmiştir. Birde kalkmış aklınca bizim Ronaldomuz veya Messimiz yok diyerek forvet hattındaki kendi takım arkadaşlarını yok saymıştır . Kendi suçunu kendi takım arkadaşlarının üzerine atıyor .

Yanıtla02
Askin Polat:

Bırak futbolu inanç yok

Yanıtla01
ÇOBAN:

Galler in messi yada ronaldo sumu vardı hırvatlardan deplasmanda puan aldı gereksiz bir açıklama olmuş

Yanıtla00
Ahmet Gündoğdu:

ne kadar boş yorum yapıyon ve ne alaka messı ronaldo maglup olmuyormu.onlar yenılınce ne dıyor.

Yanıtla00
mevlüt AKINCI:

sizden messi veya Ronaldo olmanızı istemiyoruz. insan olun, yüreğinizle oynayın. o zaman messi yerine dünya da sizin adınız anılır.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title