Haberler

Caner Erkin, Eşi Asena Erkin'le Tek Celsede Boşandı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin eşi Asena Erkin ile tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu futbolcusu Caner Erkin tasarımcı eşi Asena Erkin ile tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

TEK CELSEDE İŞ BİTTİ

Çağlayan'da bulunan İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya Caner Erkin ve Asena Erkin ile avukatları hazır bulundu. Hakim dava dilekçesini okumasının ardından taraflara söz verdi. Caner ve Asena Erkin, boşanma protokolüne göre boşanmak istediklerini belirtti. Kararını açıklayan mahkeme, çiftin boşanmalarına karar verdi.

EŞYA TALEPLERİ OLMAYACAK

Boşanma protokolüne göre, Asena ve Caner Erkin birbirlerinden hiçbir maddi talepte bulunmadı. Oğulları Çınar'ın velayeti anneye verilirken, Caner Erkin oğlunun eğitim ve sağlık masraflarını karşılayacak.

MUTLULUKLARI GÖZDEN KAÇMADI

Caner Erkin gri kapüşonlu polar, siyah deri ceket, siyah pantolon ve siyah ayakkabılarıyla dikkat çekerken Asena Erkin'in siyah şapka, deri ceket, gri pantolon ve siyah deri bot giydiği görüldü. Tarafların çok mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Mahkeme salonu önünde hiç beklemeden direkt duruşma salonuna geçen tarafların salonda da birbirlerine gülümseyerek baktıkları, sanki boşanmıyormuş izlenimi uyandırdıkları görüldü.

"CEKETİMİ ALIP ÇIKTIM" DEMİŞTİ

Boşanma davasının açılmasından sonra konuşan Asena, "Caner benim için sadece Çınar'ın babası değil. Benim ailem, abim, babam, sevgilim... Parayla pulla alakamız yok. Mal paylaşımı yapmadık. Ceketimi alıp çıktım." demişti.

SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Habertürk Spor Üst Manşet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

serhatMobil-ANDROID:

boylece memleketin onemli bir sorunu cozulmus oldu

Yanıtla021
hammurabi:

en önemli sorunu kaldırıldı. helal olsun vallahı, birde hırantding olayı kaldırılsa ülkemizin hiç bir poblemi kalmayacak. herşey güllük gülistanlık olacak

00
engin:

karı karıdan başka herşeye benziyo. . . .

Yanıtla018
ArapMobil-IOS:

Geçmiş olsun Caner kardeş başından ağır yük attın

Yanıtla016
ReisMobil-IOS:

Caner çok geçmiş olsun

Yanıtla015
kupa şikecisi 8jk 0-8 cincon:

tasarımcıymış kadın. . aklı fikri başka şeyler tasarlamak. . geçmişolsun caner, gitfakir fukaraya kurban kes. . bi tanede cincona gönder.

Yanıtla48
MisafirMobil-ANDROID:

Gözün Aydin Caner Kurtuldun pislikten bence bi kurban kesmelisin

Yanıtla010
GARİBAN MEMUR RECEP:

SADAKATSİZ EŞTEN KURTULDU MALIN ÖNDE GİDENİ CANER MALI

Yanıtla17
Veli:

Allah Kimseye böyle para avcisi kadın vermsn

Yanıtla08
birisi:

medyadan korkulur adamları boşanıncaya kadar rahat bırakmadılar

Yanıtla07
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title