Haberler

Caner Erkin'in Eşi Şükran Ovalı'ya Aldığı Doğum Hediyelerinin Değeri 2 Milyon TL'yi Geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Şükran Ovalı'ya hamilelik hediyesi olarak 1 milyon 750 bin liralık cip alan Caner Erkin, bu sefer de doğumdan sonra 300 bin liralık araba aldı.

Şükran Ovalı'ya hamilelik hediyesi 1 milyon 750 bin liralık cip alan Caner Erkin, bonkör çıktı. Erkin, eşine doğumdan sonra 300 bin liralık bir jest daha yaptı.

ŞÜKRAN'A 300 BİN TL'LİK BEBEK HEDİYESİ

Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin, kızları Mihran Ela'yı ağustosdünyaya getiren eşi Şükran Ovalı'ya doğum hediyesi için kesenin ağzını açtı. Erkin, üzerine titrediği eşine 300 bin liralık Mini Cooper marka araç hediye etti.

Caner Erkin'in Eşi Şükran Ovalı'ya Aldığı Bebek Hediyelerinin Değeri 2 Milyon TL'yi Geçti

KIZI VE EŞİNE ÖZEL PLAKA YAPTIRDI

İkili, önceki gün 300 bin liralık yeni araçlarıyla bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Lüks aracın plakasındaki 'Şükran' ve 'Mihran' isimlerinin son üç harfinin olması da gözden kaçmadı.

Caner Erkin'in Eşi Şükran Ovalı'ya Aldığı Bebek Hediyelerinin Değeri 2 Milyon TL'yi Geçti

NEŞELİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Minik kızları için alışveriş yapan ünlü çiftin neşeli halleri dikkat çekti. Objektifleri gülümseyerek selamlayan Şükran Ovalı ile Caner Erkin, yeni araçlarına atlayıp evlerinin yolunu tuttu.

Caner Erkin'in Eşi Şükran Ovalı'ya Aldığı Bebek Hediyelerinin Değeri 2 Milyon TL'yi Geçti

1 MİLYON 750 BİN TL'YE JİP ALMIŞTI

Erkin, doğum öncesinde de eşine 1 milyon 750 bin lira değerinde ve yine 'RAN' plakalı Escalade marka bir cip alarak da bonkörlüğünü konuşturmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şükran Ovalı Caner Erkin Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

Giovanni:

biz de asgari ücretle kirayı nasıl ödeyecez diye düşünelim. . bravo böyle memlekete. .

Yanıtla07
A:

Milyon dolarlik futbolcu 1 kuruş vergi ödemesin milyonluk arabada poz satsin. 3 kuruş alan asgari ucretli, memur, emekli maaşın yarısıni vergi adı altında haraç versin. Ondan sonra din iman islam. Hadi ordan !!!! Seçimlerde görüşecez bu sefer

Yanıtla06
mühendis:

açıkçası bana görgüssüzlük gibi geldi

Yanıtla05
Parabol:

Parayla yürüyen evlilikler böyle oluyor işte hediye olmadan olmuyor. . .

Yanıtla04
Dürbünlü:

Para aslaa huzur getirmez.

Yanıtla02
Nane:

Para güçtür

01
GFVHGGF:

TAM BİR APTAL AŞIK BU CANER

Yanıtla02
CHUCK NORİS:

NE ŞÜKRANMIŞ BEEE!!!

Yanıtla02
...:

ÇOCUKKEN SOKAKLARDA TOP OYNARDIK SONRA KARTALSPORUN ALT YAPISINA YAZILMIŞTIM ŞİMDİKİ AKLIM OLSA DEVAM EDERDİM TOP OYNAMAYA . OKUDUK MÜHENDİS OLDUK YİNE SÜRÜNÜYORUZ . PTT LİGİNDE BİLE OYNASAM SENELİK 1 MİLYON PARA ALIRDIM KAFAM RAHAT YAŞARDIM .

Yanıtla02
Oku-Anla-Anlat:

Geri kalmış ülkelerin geri kalmış olmasının tek sebebi Tahsilli insanları pres altında ezmeleridir. Böyle ülkelerde Eğitim ve Tahsil dikkate alınmaz. İdareciler ve yöneticiler dışında herkes köledir. Biri çıkar bir gün bunlara noktayı koyar.

00
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title