Haberler

Canlı yayında Talisca'ya, "Hadi Beşiktaş'a dönelim" çağrısı yapan Adriano, sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'nın Instagram'da açtığı canlı yayında taraftarları heyecanlandıracak olay yaşandı. Siyah-Beyazlılar'ın eski sol beki Adriano, yayındaki 'Come to Beşiktaş' mesajlarını bir dönem takım arkadaşlığı yaptığı Talisca'ya gösterdi. Ardından Adriano, "Hadi Beşiktaş'a geri dönelim" mesajı attı. Bu çağrı sonrası Beşiktaşlı taraftarları heyecan sardı.

Beşiktaş'ta daha önce forma giyen Talisca ve Adriano arasında Instagram canlı yayınında büyük yankı uyandıracak diyalog yaşandı. Siyah-Beyazlı takıma sürekli ışık yakan Anderson Talisca, canlı yayın yaparken eski takım arkadaşı Adriano da takip edenler arasındaydı. Bu sırada Adriano'dan dikkat çeken bir hareket geldi.

Canlı yayında Talisca'ya, 'Hadi Beşiktaş'a dönelim' çağrısı yapan Adriano, sosyal medyayı ayağa kaldırdı

YOĞUN MESAJLARA KAYITSIZ KALMADI

Brezilyalı sol bek Adriano, Talisca'nın açtığı canlı yayındaki 'Come to Beşiktaş' çağrılarına kayıtsız kalmadı. Adriano, yoğun ilgiyi Talisca'ya gösterdi. Ve ardından heyecanlandıracak mesajı paylaştı.

"HADİ GERİ DÖNELİM"

Tecrübeli sol bek Talisca'ya seslenerek, "Hadi Beşiktaş'a geri dönelim" mesajı attı. Bu mesaj, Siyah-Beyazlı taraftarların heyecanlanmasına neden oldu, sosyal medya Talisca paylaşımlarıyla doldu taştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adriano Leite Ribeiro Anderson Talisca Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Milliyetçi:

adam admmm keşke gelsen bee senin gibi adam gelmemiştir beşiktaşa ikinizede ihtiyaç var şuanda

Yanıtla10
Hasan Emrah KEMAL :

Talisca BJK'ye döner ve dönerse çok iş yapar ancak parası çok be ya..

Yanıtla10
ahmet örnek :

yeter be kardeşim ya yeter be kardeşim bıktık artık talisca haberlerinden başka konumu kalmadı arkadaş ya demleyip demleyip önümüze koymayın artık şu talisca haberlerini bıktı gelecekse gelsin gelmeyecekse sussun artık.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title