Haberler

Carlo Ancelotti, Süper Lig'den bir yıldız daha alıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Galatasaray'ın yıldızı Davinson Sanchez'i istiyor. Tottenham'dan 9.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Sanchez için Real Madrid'in, sarı kırmızılı yönetimin kapısını çalacağı iddia edildi. Eflatun-Beyazlılar, yüklü bir bonservis bedeli önerisinde bulunarak, deneyimli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Sanchez'in güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro.

İspanyol devi Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Süper Lig'den bir yıldıza daha talip oldu.

Arjantin'den Ole'nin haberine göre Ancelotti, Galatasaray'ın savunmacısı Davinson Sanchez'i de kadrosuna katmak istiyor.

PİYASA DEĞERİ 18 MİLYON EURO

Eflatun-Beyazlılar, yüklü bir bonservis bedeli önerisinde bulunarak, deneyimli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Davinson Sanchez'in de böyle bir teklif gelmesi durumunda İspanyol ekibine gitmeyi istediği bildirildi. Sanchez'in güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro.

Haberler.com / Barış Polat - Spor

Davinson Sanchez Davinson Sanchez Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti Galatasaray Real Madrid Real Madrid Galatasaray Tottenham Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Ozgur Free:

40 milyon euro çantaya doldursun gelsin

Yanıtla1241
Fatih :

boş yapmayın be oluum. sözleşmesinde serbest kalma bedeli ne ise onu verirler iş biter. heleki real isstiyorsa sanches erbest kalma bedelini kendi bile öder :D

12
Ser_hat:

D.Sançhes şu an türkiyenin en iyi stoperi.25 bin euro ble az.

Yanıtla725
Mahmut Karataş:

yalan haber gecenin lobi medyasının uyduruk haberi

Yanıtla916
Murat İhtiyaroğlu:

Türkiye’ye gelen oyuncu maaşı yüksek olur Giderken. Az para

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title