Haberler

    Casillas'tan Mourinho İtirafları!

    Abone Ol

    Sezon başında sembol isimlerinden biri olduğu Real Madrid'den ayrılarak Porto'ya giden Casillas, birlikte çalıştıkları dönemde Mourinho ile yaşadığı krizin perde arkasını anlattı.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Sezon başında sembol isimlerinden biri olduğu Real Madrid'den ayrılarak Porto'ya giden Casillas, birlikte çalıştıkları dönemde Mourinho ile yaşadığı krizin perde arkasını anlattı.

    Portekizli teknik adamın İspanyol temsilcisindeki son senesinde diyalog dahi kurmadıklarını söyleyen Casillas, yaşanan durumu "Çirkin bir savaş hali" olarak nitelendirdi.

    RTVE'ye konuşan deneyimli eldiven, "Oldukça normal başlayan sezonun devamında Mourinho, Antonio Adan'ın benden daha iyi olduğunu düşündü ve tamamen ona kanalize oldu. Tabii ki kendisine herhangi bir şey diyemedim. Tepki göstermedim. Sonuça bu takımın hocası oydu ve kimi isterse onu kadroya alması lazımdı" dedi.

    Yaşadığı sakatlık sürecinde gözden çıkarıldığını söyleyen Casillas, ilk etapta yaşananları normal karşıladığını ancak daha sonra Jose Mourinho'nun tavırlarının değişmesiyle aralarının bozulduğunu belirtti.

    "MOURINHO TUHAF MİMİKLER YAPMAYA BAŞLADI"

    Başarılı kaleci, "Elimden sakatlanmıştım ve tek istediğim bir an önce iyileşmekti. Ancak sakatlığım devam ederken kulağıma çok saçma şeyler geldi. Benim yokluğumda Diego Lopez oynuyordu ve gayet iyi bir form grafiği yakalamıştı. Ben sakatlıktan döndükten sonra dahi onun oynaması gerekiyordu. Bence bu adildi. Ancak daha sonra birden Mourinho'nun tavırları değişti. Basın toplantılarında tuhaf tuhaf mimikler yapmaya başladı. Akabinde, takım içerisinde sürekli bizim hakkımda konuşulmaya başlandı. Beni savunanlar ve bana karşı olanlar, sürekli bu konuyu konuşuyorlardı" ifadelerini kullandı.

    Takımın "Mourinhocular" ve "Casillasçılar" olarak ikiye bölündüğünü söyleyen Casillas, "Ben konuşmadığım halde Mourinhocular ve Casillasçılar arasında soğuk bir savaş başlamıştı. Ben konuşmadıkça insanlar benim adıma konuştu ve olaylar bu noktaya geldi" şeklinde konuştu.

    Real Madrid'de forma giydiği son dönemde başkent temsilcisinin taraftarları ile de arası bozulan tecrübeli eldiven, sezon başında bedelsiz olarak Portekiz devi Porto'ya transfer oldu.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Jose Mourinho Real Madrid Casillas Porto Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title