Haberler

Cassano, Sampdoria'ya mı Dönüyor?

Abone Ol

Son haftalarda İtalya basınında Antonio Cassano’nun eski kulübüne döneceğine dair haberlerle ilgili Parma’dan açıklama geldi.

Ocak ayı transfer döneminde Parma'nın başarılı oyuncusu Antonio Cassano'nun Sampdoria'ya trasfer olacağına dair spekülasyonlar kulübün sportif direktörü Pietro Leonardi tarafından kesin bir dille yalanlandı.

Antonio Cassano'nun geçtiğimiz günlerde 2011 yılında Milan'a gitmek için ayrıldığı Sampdoria'ya kariyerinin ilerleyen bölümlerinde geri dönmek istediğine dair açıklaması o günden beri İtalyan basınında Ocak ayı transfer dönemine yoruluyor.

Bu dedikodularla ilgili konuşan Parma sportif direktörü Leonardi, "Antonio şu anda Parma'yla antrenman yapıyor ve dün onunla bir öğlen yemeği yedim. Onunla ilgili son dönemde çıkan bütün haberleri okuyorum ve söyleyebileceğim şey şu ki bu dedikoduların içinde bir gram bile gerçek barınmıyor" dedi.

Bu sezon Parma formasıyla yeniden çıkış yapan ve 2014 Dünya Kupası için Claudio Prandelli'nin düşündüğü isimler arasına adını yazdıran Antonio Cassano, ligde çıktığı 16 maçta 6 gole imza attı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Antonio Cassano İtalya Parma Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title