Haberler

    Castrol Ford Team Wrc-Dünya Ralli Şampiyonası'nda

    Abone Ol

    WWW.CARMEDYA.COM – Castrol Ford Team Türkiye 2018 sezonu itibarıyla dünyanın en önemli spor organizasyonları arasında kabul edilen WRC-Dünya Ralli Şampiyonası’nda mücadele etmeye hazırlanıyor.

    WWW.CARMEDYA.COM – Castrol Ford Team Türkiye 2018 sezonu itibarıyla dünyanın en önemli spor organizasyonları arasında kabul edilen WRC-Dünya Ralli Şampiyonası'nda mücadele etmeye hazırlanıyor.

    Castrol Ford Team WRC-Dünya Ralli Şampiyonası'nda

    Castrol Ford Team Türkiye, 2018 sezonu ile birlikte yeni hedeflere yelken açıyor. Türkiye'de yeni nesil genç pilotlarını ralli sporuna kazandırma misyonunu da artık global düzeye taşıyarak önümüzdeki yıllarda genç Türk pilotların Dünya klasmanında yarışabilmelerine de fırsat yaratacak uzun vadeli bir oluşuma imza atıyor.

    Türkiye'yi WRC2 kategorisinde Murat Bostancı-Onur Vatansever, 28 yaş sınırı bulunan Dünya Gençler Ralli Şampiyonası'nda (JWRC) Buğra Banaz – Burak Erdener ikilisi temsil edecek. Dünya Ralli Şampiyonası'nın şampiyonluk kovalayan fabrika takımı pilotlarının neredeyse hepsinin JWRC kökenli. Ülkemizin bu önemli organizasyonda temsil edilmesi bir kez daha önem kazanıyor.

    The post Castrol Ford Team WRC-Dünya Ralli Şampiyonası'nda appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Spor

    Türkiye Ford Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title