Haberler

Çaykur Rizespor Galibiyet Peşinde

Abone Ol

Çaykur Rizespor sahasında ağırlayacağı Kayseri Erciyespor'u mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Çaykur Rizespor sahasında ağırlayacağı Kayseri Erciyespor'u mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, ilk iki maça oranla daha iyi bir görüntü ortaya koymak ve maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında yarın akşam sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında aldığı mağlubiyeti unutturmak istiyor. Yeşil mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, puan kaybını hiç düşünmediklerini belirterek, "İlk iki haftada oynadığımız maçlardan çok farklı bir görüntü ortaya koymayı planlıyoruz. Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alıp iyi bir galibiyet almanın peşindeyiz. İlk maçta gördük ki taraftarımız bizi yalnız bırakmayacak. Kayseri Erciyesspor maçında hata istemiyorum. Kazanmak adına ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR'UN KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Pawalek- Koray, Viera, Sezer, Ali Adnan ; Kıvanç, Sylvestre, Sercan, Tevfik ; Eren, Uche

SAKATLAR: Hurşut

CEZALI: Kweuke

BİLET FİYATLARI: Kale Arkası Dağ-Deniz Tribünü: 2 TL, Misafir Takım Tribünü: 2 TL, Kapalı Dağ (Bayan-Çocuk-Aile) Tribünü: 5 TL, Maraton Tribünü: 20 TL, Kapalı Deniz Tribünü: 20 TL, VİP Tribünü: 60 TL, VIP Protokol Tribünü: 200 TL. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Rıza Çalımbay Trabzonspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title