Haberler

Çekya maçı öncesi Montella ve Arda Güler'in ilginç anı

Güncelleme:
Abone Ol

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçı öncesi Arda Güler ve Montella'nın konuştuğu sırada ilginç bir olay yaşandı. Montella ile konuşan Arda Güler'in kafasına top geldi. Topu yanlışlıkla Arda'nın kafasına gönderen İrfan Can Kahveci, Montella'nın kendisini şaka yollu uyarmasıyla gelip özür diledi.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçı öncesi Arda Güler ve Montella'nın konuştuğu sırada ilginç bir olay yaşandı.

ARDA'NIN KAFASINA TOP ÇARPTI

Teknik direktör Vincenzo Montella, Arda Güler ile konuştuğu sırada Arda'nın kafasına top geldi. Topun kafasına gelmesiyle korkan Arda Güler kısa bir şaşkınlık yaşadı.

Çekya maçı öncesi Montella ve Arda Güler'in ilginç anı

İRFAN CAN ÖZÜR DİLEDİ

Topu yanlışlıkla Arda'nın kafasına gönderen İrfan Can Kahveci, Montella'nın kendisini şaka yollu uyarmasıyla gelip özür diledi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

İrfan Can Kahveci Vincenzo Montella Çek Cumhuriyeti Arda Güler Arda Güler Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

MEHMET EMİN BİRGÜL:

ne ardaymış bişey yaptığını görsek bari çok toy ve acemi taraftarın ve medyanın abartması dünkü maçta en kötülerden biriydi

Yanıtla5311
Murat ATA:

Milli takımda yabancı teknikdirektör nedir yaw türkiyede adam mı kalmamış bunun neresi milli acaba düşündürücü????

Yanıtla3024
M F cicek:

Kalmamış demek.herkes bir rant peşinde.gelen birilerinin adamı.. Adam yapıyor işte

226
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title