Haberler

Cem Uzan, Galatasaray'ın yeni transferini kafede alkol alırken yakaladı: Bu adamı nasıl alırsınız?

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu ve kiralık olarak kadrosuna katmak üzere olduğu Ismail Jacobs için Fransa'da yaşayan iş insanı ve siyasetçi Cem Uzan'dan olay bir paylaşım geldi. 25 yaşındaki futbolcuyu Fransa'da bir kafede alkol alırken gördüğünü belirten Uzan "Galatasaray'ın yeni transferi Ismael Jakobs şu an Monaco'da Sass Cafe'de kafa çekiyor. Bu adamı nasıl alırsınız? Şaka mı bu" paylaşımında bulundu.

Süper Lig'de dün akşam Adana Demirspor'u 5-1 mağlup etmeyi başaran Galatasaray'da transfer harekatı son sürat devam ederken gündemdeki bir isim adeta ortalığı karıştırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün anlaşma sağladığı 25 yaşındaki sol bek Ismail Jacobs'un İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi beklenirken, Fransa'da yaşayan siyasetçi ve iş insanı Cem Uzan'dan ortalığı karıştıran bir paylaşım geldi.

CEM UZAN'DAN OLAY PAYLAŞIM

Galatasaray'ın imza attırmak üzere olduğu Fransız futbolcuyu gittiği bir barda alkol alırken gördüğünü belirten Uzan, "Galatasaray'ın yeni transferi Ismael Jakobs şu an Monaco'da Sass Cafe'de kafa çekiyor. Bu adamı nasıl alırsınız? Şaka mı bu" ifadelerini kullandı.

Cem Uzan, Galatasaray'ın yeni transferini kafede alkol alırken yakaladı: Bu adamı nasıl alırsınız?

"GECE HAYATI VE ALKOL PROBLEMLERİ VAR"

Uzan'ın bu ifadelerinin gündem olmasının ardından bir paylaşımda Şansal Büyüka'nın oğlu Hazar Büyüka'dan geldi. Uzan'ın doğruyu söylediğini ifade eden Büyüka "Cem Uzan'ın Ismail Jacobs haberi ve çıkan iddialar doğru. Bizzat Monaco'dan doğrulattım. Monaco teknik direktörü Clement o dönem gece hayatı ve alkol problemi olduğu için Jacobs'u kadro dışı bırakıyor. Ben uyarılarımı 20 gündür yapıyorum, umarım yönetim dikkat eder" sözlerini sarf etti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Galatasaray Cem Uzan Fransa Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Emre null:

bu alkolde ne var anlamıyorum neden yasaklanmiyor onu da anlamıyorum oysa yasaklansa trafik kazaları cinayetler ve tüm kötülükler yüzde 95 oranında azalacak o kadar içecek varken o kadar nimet varken gidip de insanın aklını başından alan hastalık yapan ne yaptığını bilmez hala getiren alkolu içmek akilli olan insanın yapacağı birsey değildir

Yanıtla254380
Cengiz Gürbez:

Reise sor alkoll ve sigaranın getirdiği vergiyi hiç bir ürün getiremez

4106
Aysegul Caliskan:

Emre null Alkol elbette haram Avrupada alkol tuketimi Turkiyeden yani cogunlugu 3 kat daha fazla fakat trafik kazalari daha azdir. Turk halki ya nasil icmesi gerektigini bilmiyor 1 kerede fazla iciyordur yada en zararlisini icip oyle trafige cikiyordur Turkiyede normal bi arabaya 7 8 kisi binmenin cezasi yok cok normal Batida yap cezayi yersin sonra direk alkol yuzunden olsaydi yuksek ölümlü trafik kazalari Turkiyede degil Avrupada olurdu.

1198
İlhami Kalender:

devlet para kazanıyor nasıl yasaklansın

0108
Sergen Güzel:

Bir şeyi yasaklarsan cazibesi artar insanların iyiyi kötüyü kendisinin ayırt edebileceği düşünebilen, anlayabilen ve cevaplar üretebilen bireyler olması gerekir o da iyi bir eğitim sistemi ile olur.

144
MEHMET EMİN BİRGÜL:

alkol kullanmam kullanmadım ama alkole gelene kadar çok şey var .

535
Mehmet Altunkaya:

Bütün kötülüklerin anası alkoldür dememiş boşuna

626
corci:

alkol deyince aklınıza hep kötülük geliyor da ondan. adabıyla , güzel bir sohbetle, sevdiğiniz insanlarla, deniz kenarında güzel bir rakı sofrası bu hayatta bir insanın başına gelebilecek en güzel şeydir.

116
İshak Karagulle:

Ülkesini dolandiripta zenginleşmiş ulkesine gelemeyen aranan bir adamın yorumuna bak hele..soyledigin dogruda olmuş olsa soyleyen kisiyede ben bi bakarim tabi ????

Yanıtla10298
Ugur Karamanli:

Neye göre kime göre dolandırmış ? Bemce biraz araştırma yap. Boş boş konuşmayı herkez yapar

1326
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title