Haberler

Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun'dan olay sözler

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan milli futbolcu Cenk Tosun, Beşiktaş'tan teklif beklediğini ancak siyah-beyazlıların kendisine teklif yapmadığını söyledi.

Süper Lig devi Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve siyah-beyazlı kulüp ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı.

"TEKLİF BEKLEDİM, YAPMADILAR"

Sarı-lacivertlilerle anlaşmaya varan Cenk ilk kez konuştu. BeIN Sports'a bir açıklama yapan Tosun, "Sözleşmem bittikten sonra Beşiktaş'ın teklif yapmasını bekledim, yapmadılar" dedi.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon 47 maçta süre bulan Cenk Tosun, 11 gol atarken 5 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Cenk Tosun Fenerbahçe Fenerbahçe Beşiktaş Beşiktaş Sözler Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Avşar OĞLU:

Cenk yıllardır Türkiye’desin, sen hariç herkes gol kralı oldu. Yedek Batshuayi bile senden çok gol atmış. Sana niye sözleşme teklif etsin Beşiktaş ? Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaşı takdir ettim

Yanıtla101183
Sertaç şahin:

Peki cenk tosun gibi bjk para kazanrıran başka bir türk futbolcusu var mı

26152
Metehan Eryilmaz:

Beşiktaş için kayıp değil fener düşünsün.

4354
Wien:

Adamin kazandirdiği paraya ne diyeceksin???

1751
Erkan null:

bir fenerbahceli olarak sevindim karakterli düzgün adam gibi adam cenk 60.70 dk oyuna sonradan giricek tam isabetli bi transfer gelelim bjk tarafına bu adam turkiye tarihinde arda dan önce en yüksek bonservis kazandıran kulübüne adam vefasızlık yaptı bjk doğrusu cenk seni kadroda düşünmüyoruz bundan önceki yaptıklarından hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz yolun açık olsun istedigin kulübe gidebilirsin 33.34 yaşına geldin para kazanmak onunda hakkı yok fb oynamam gs bjk oynamam gecin bunları bak eski gs vardı Sedat fener gelmisti hastalandı sonrada vefat etti hangi kulüp soruyor ailesinin yardıma ihtiyacı varmi diye hiç biri futbol profesyonel bi oyun frofosyonel dusunmezsen kaybeden sen olursun

Yanıtla1769
murat özbaş:

Olay sozler nerde peki ? :D

Yanıtla577
Yusuf Adıyaman:

Olay söz teklif gelmemesiymiş bjkden

235
Ali :

Fb nöbetçi golcüsünü almış. :)

Yanıtla1347
Barış O. B.:

Batshuayi olayının bire bir aynısı.

Yanıtla2019
Kimesterseni:

Batshuayi ye teklif yapildi, imza parasini begenmedi , gs 2 milyon fazla imza parasi verdi

420
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title