Haberler

Cevad Prekazi, Younes Belhanda'yı topa tuttu!

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray efsanesi Cevad Prekazi, derbi maçın ardından Younes Belhanda'yı sert şekilde eleştirdi. Prekazi, "Belhanda 5 metre sprint yapamadı. Topu kazanınca hiçbir şey yapamıyordu. Fenerbahçe atağa çıkarken herkes yerinde duruyordu. Ortaları da atamıyor. Ben böyle futbolcu sevmem." dedi.

Cevad Prekazi, beIN Sports ekranlarında Galatasaray- Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Prekazi, "Ben bugüne kadar böyle kötü derbi seyretmedim. Bugüne kadarki en kötü derbi olabilir. Galatasaray üst üste 3 tane pas yapamadı. Böyle nasıl oynayacaksın? Falcao orta yapılmadan nasıl gol atacak? Ben bugün Galatasaray'dan bir tane orta görmedim." dedi.

"SPRİNTSİZ FUTBOL OYNANMAZ"

Efsane isim, "Belhanda 5 metre sprint yapamadı. Topu kazanınca hiçbir şey yapamıyordu. Fenerbahçe atağa çıkarken herkes yerinde duruyordu. Ortaları da atamıyor. Ben böyle futbolcu sevmem. Orta saha hücumlu olmalıdır, sprintsiz futbol oynanmaz, bir şey yapmalısın." diye konuştu.

Cevad Prekazi, Younes Belhanda'yı topa tuttu!

"BELHANDA'YI BEĞENMİYORUM"

Prekazi, "Tüm pasların isabetsiz, ne orta sahaya ne forvete top atamıyorsun. Sprint atamıyorsun, hiçbir şey yapmıyorsun, tüm pasların hatalı. Feghouli çıkarken ben Belhanda çıkacak sandım, inanamadım. Bir futbolcu olarak ben Belhanda'yı beğenemiyorum. Bugün sahada Galatasaray'da Cevad Prekazi ve Tugay olsa Galatasaray kazanırdı. Tugay çok büyük oyuncuydu, her şeyi değiştirebilirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Prekazi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

GS1905:

Şükür şu adamı top oynamadığını gören biri var.

Yanıtla016
GADDAR:

Halı sahaya çağırırsam adam değilim. . . Ama Fatih efendi hazretleri 10 numaraya layık görüyor bu kalası. . . Linnes i kadro dışı bırakıp, dedem yaşında ki Mariano'' yu banko oynatan bir imPARAtordan bahsediyoruz !!!!!

Yanıtla37
TESPİTÇİ:

DERBİNİN HAKKI BERABERLİKTİ CÜNEYT ÇAKIR DA FENER TARAFTARI GEÇEN SENE KÜFRETTİĞİ İÇİN VE BU SENE DE GS LİLER KÜFRETMESİN DİYE MAÇ BERABERE BİTMESİ İÇİN UĞRAŞTI. PENALTI VERSE FB LİLERİN TEPKİSİNİ GÖRECEKTİ ONDAN DOLAYI BİLEREK TA KAÇ POZİSYON EVVEL Kİ ELİ İZLEDİ VAR DA

Yanıtla27
TESPİTÇİ:

BENCE PENALTI YOKTU AMA CÜNEYT PENALTI VERECEKTİ MECBUREN ELİ VERMESEYDİ ÇÜNKÜ EYYAMCI CÜNEYT NABZA GÖRE ŞERBET , KADIKÖY DE FB Lİ, TT DE GS Lİ HAKEM ÇÜNKÜ

13
kenan:

Sen Galatasaraya gelmşi kral bir oyuncudun. Galatasaray Monaco maçındaki Prekazinin golünü unutmak mümkün değildir. GS daha çok çalışması ve dikkatli ve uyanık olması lazımdır. Kendinden bekleneni vermeli sahaya yansıtmalıdır.

Yanıtla26
buraking:

hay allahına kurban senin ya agzından bal damlıyo ne buluyolar bu adamda daha onceki derbi performasnları ortadayken ??? ilk fener maçı kırmızı kart geçen seneki derbide taç çizgisinde yattığı için 2. golu yedik daha ne bekliyosun bu adamdan

Yanıtla07
54:

vay be doğruları gören biri var . . .

Yanıtla14
zzz:

büyük maçlarda belhandayı sahada görmek istemiyoruz !

Yanıtla05
Mumi dayı:

Aynen. Peki onu sahada tutan kim

Yanıtla13
köksal akın:

sonuna kadar doğruyu terim hiç görmez, cünkü o da öyle gs da oynardı, kötü kötüyü sever

Yanıtla11
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title