Haberler

    Chelsea'nin İkinci Büyük Çin Vurgunu

    Abone Ol

    Chelsea'nin yıldız golcüsü Diego Costa'nın bu yaz 90 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Çin kulüplerinden Tianjin Quanjian'a transfer olacağı iddia edildi.

    Chelsea'nin Brezilyalı forveti Diego Costa'nın, Çin Süper Ligi takımlarından Tianjin Quanjian ile prensip anlaşmasına vardığı ve ön sözleşmeye imza attığı öne sürüldü.

    İngiliz ve İspanyol basınında çıkan haberlerde; Diego Costa'nın daha önce kendisine sunulan mega teklifleri reddettiği, Chelsea'nin de şampiyonluk yarışı sırasında as forvetini satmaya sıcak bakmadığı için bu transferin ocak ayında gerçekleşmediği bilgisi verildi. Daha önce Alexandre Pato ve Axel Witsel gibi iddialı transferler yapan Tianjin'in kolayca vazgeçmediği ve Diego Costa'yı önümüzdeki sezon için ikna ettiği kaydedildi.

    Diego Costa'nın bu yaz Tianjin Quanjian formasını giyeceği ve yıllık 30 milyon euro kazanacağı ifade edildi.

    Chelsea'nin ise Diego Costa'nın satışından 90 milyon euro bonservis gelirini kasasına koyacağı ve bununla Antonio Conte'nin istediği süperstarları almak için çabalayacağının altı çizildi. Chelsea, daha önce de Oscar'ı Shanghai SIPG'e 60 milyon euro bonservis ücreti karşılığında satmıştı.

    2014 yazında Atletico Madrid'den Chelsea'ye 38 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer olan 28 yaşındaki Diego Costa, bu sezon 32 Premier Lig maçında 19 gol atıp 7 asist yaptı.

    Kaynak: Sporx.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Diego Costa Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title