Haberler

    Chelsea, Van Persie'yi İstiyor"

    Abone Ol

    SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere Premier Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Chelsea, ara transfer döneminin bitimine altı gün kala forvet arayışını sonlandırmak istiyor.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere Premier Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Chelsea, ara transfer döneminin bitimine altı gün kala forvet arayışını sonlandırmak istiyor. Corinthians'ın Brezilyalı forveti Alexandre Pato'yu kiralık olarak renklerine katmak için çabalayan Chelsea, alternatif planını da belirledi. İngiliz basınına göre, Londra ekibi Pato transferinde başarılı olamazsa, rotayı Fenerbahçe'nin Hollandalı forveti Robin van Persie'ye kıracak.

    Van Persie adaylar arasında

    Radamel Falcao'nun sakatlığı sonrasında Diego Costa'yı yedekleyecek iyi bir forvet arayan Chelsea, Shakhtar Donetsk forması giyen Alex Teixeira için girişimde bulundu. Teixeira transferinde Liverpool'un avantajlı konuma geçmesiyle Corinthians'ın forvet oyuncusu Alexandre Pato'yu listenin başına alan Londra ekibi, Brezilyalı futbolcunun formu ve sağlık durumundan endişe duyuyor. Chelsea Pato'nun sağlık durumunda bir sıkıntı çıkması halinde, Fenerbahçe'nin Hollandalı forveti Robin van Persie hakkında girişimde bulunmaya karar verdi.

    26 yaşındaki Pato, Salı gecesi sağlık kontrolleri için Londra'ya uçtu. Eğer kontrollerde bir aksilik çıkmazsa Chelsea, Brezilyalı forveti altı aylığına kiralayacak. Haftada 30 bin sterlin kazanacağı konuşulan Pato'nun kontratında 12 milyon sterlinlik bir satın alma opsiyonunun da bulunması bekleniyor. Opsiyonun kullanılması halinde Brezilyalı, Londra ekibiyle 3 senelik bir kontrat imzalayacak.

    Kasım'dan bu yana maça çıkmıyor

    Alexandre Pato, bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Brezilya Ligi takımlarından Sao Paulo'da 56 maçta 26 gol kaydetti. Ancak Brezilya Ligi'nin Kasım ayında sonlanması ve Pato'nun o günden bu yana oynamaması Chelsea'yi düşündürüyor.

    Chelsea'nin bir diğer forvet adayı olan Robin van Persie, sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe'de 28 resmi maçta 12 gol 1 asist ile oynadı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Alexandre Pato Chelsea Londra Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title