Haberler

Chrıstıan Vıerı, Atalanta Formasıyla Tekrar Yeşil Sahalara Dönmeye Hazırlanıyor

Abone Ol

Tecrübeli İtalyan Golcü Christian Vieri, Bir Yıl Aradan Sonra Atalanta Formasıyla Tekrar Yeşil Sahalara Dönmeye Hazırlanıyor.

Tecrübeli İtalyan golcü Christian Vieri, bir yıl aradan sonra Atalanta formasıyla tekrar yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor.

İtalya'da yayın yapan Gazzetta dello Sport, sakatlığı nedeniyle bir yıldan fazla bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan İtalyan golcü Christian Vieri'nin Atalanta'nın Çarşamba günü Empoli'yle yapacağı lig maçıyla tekrar formasına kavuşacağını yazdı. 33 yaşındaki tecrübeli golcü son olarak geçtiğimiz yıl 26 Mart'ta Monaco formasıyla sahaya çıkmış. Ancak Paris Saint Germain'le (PSG) yaptıkları Fransa Ligi maçında sol dizinden sakatlanmıştı. Sakatlığının ardından iki kez ameliyat olan Vieri, 30 Ağustos'ta İtalyan ekibi Atalanta'yla, İtalyan iş hukukuna göre en az maaşı alarak sözleşme imzalamıştı. Vieri, 2006 yılı Ocak ayında Fransız ekibi Monaco'ya transfer olmuş ancak sakatlanıncaya kadar sadece yedi maçta forma giyebilmişti.

49 kez İtalya Milli Takımı'nın formasını giyen ve 23 gol kaydeden Vieri, sakatlığı nedeniyle 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde de forma giyememişti. İtalya, bu turnuvada Dünya Kupası'nı müzesine götürmüştü.

(ERS-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title