Haberler

Christoph Daum, Fenerbahçe'nin Antalya ile berabere kaldığı maçın ardından İstanbul paylaşımı yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray'ın kaybettiği haftada fırsatı değerlendiremedi. Sarı-lacivertlilerin 2 puan kaybettiği maçın ardından Christoph Daum'dan ses getirecek bir paylaşım geldi. Alman teknik direktör maçın hemen ardından yine İstanbul paylaşımı yaptı.

Fenerbahçe'nin zirve yolunda büyük bir fırsatı değerlendiremediği Antalyaspor maçının ardından, sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Christoph Daum'un paylaşımı sosyal medyada ses getirdi.

YİNE BİR İSTANBUL PAYLAŞIMI

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Alman teknik direktör Christoph Daum'dan yeni bir İstanbul paylaşımı geldi. Daum'un Fenerbahçe'nin yaşadığı puan kayıpları sonrası İstanbul temalı yaptığı paylaşımlar, sarı-lacivertli kulübe geri dönmek istediği şeklinde yorumlandı.

Christoph Daum, Fenerbahçe'nin Antalya ile berabere kaldığı maçın ardından İstanbul paylaşımı yaptı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christoph Daum Antalyaspor Fenerbahçe İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

FB:

Yav he he, Daum sen bari dur ya

Yanıtla64
DA:

ADAM BEDAVA PARA KAZANMAK İÇİN FB YE SİNYAL CAKIYOR ::)

Yanıtla17
MALATYA44:

ALİ KOÇ GEL ŞAMPİYON OLALIM DEDİK MESUT ÖZİL GEL ŞAMPİYON OLALIM DEDİK ŞİMDİDE DAUM ÇIK GEL ŞAMPİYON OLALIM DİYORUZ. FENERBAHÇE BU KADROYLA OYNASA AVRUPADA BİLE SES GETİRİR KİMİ ALALIM DAHA MESSİDE GELSE BU TAKIMDA TAKIM OYUNU TAKIM RUHU OLMADIĞI SÜRECE Bİ CACIK OLMAZ

Yanıtla07
saraylı:

Yılmaz vural gelsin sen gelme

Yanıtla25
murat:

bi sen eksiktin. . .

Yanıtla52
vatandaş:

kesinlikle gelmesine karsiyim

Yanıtla33
adam:

Çık gel be reis gel de şampiyon olalım

Yanıtla23
xyz:

yılmaz hocamın alman versiyonu

Yanıtla14
Abcde:

Ne o beeneedinni? Yilmaz hoja da alman... anlayan bilen bilir beylerr

00
fenerlibahçeli34:

Ömrüm futbol izlemekle geçti. Bu kadro ''bireysel'' olarak F. Bahçe tarihinin en iyi kadrolarından biri. Ama Erol hoca kusura bakmasın, bu kadroyu verimli hale getiremedi, getiremiyor. Bu iş artık Daum la filan da olmaz. Devri geçti çoktan. Ancak futbolculardan en yüksek performansı almak konusunda tecrübeli birisi lazım, bu anlaşıldı.

Yanıtla05
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title