Haberler

Gol olup yağdılar! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Bu sonuçla 4'te 4 yapan sarı-kırmızılı takım, 12 puanla ligin zirvesine oturdu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı takım, rakibini 5-0 mağlup etti ve 4'te 4 yaparak liderlik koltuğuna oturdu.

JAKOBS VE OSİMHEN İLK MAÇINA ÇIKTI

Galatasaray'da Monaco'dan transfer edilen Ismail Jakobs ve Napoli'den gelen golcü futbolcu Victor Osimhen, ÇAYKUR Rizespor karşılaşmasına ilk 11'de başladı. Böylelikle sarı-kırmızılıların her 2 transferi de ilk formayı giymiş oldu.

Gol olup yağdılar! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi

SANCHEZ PERDEYİ AÇTI

Galatasaray, karşılaşmaya golle başladı. Sarı-kırmızılılarda Gabriel Sara'nın 3. dakikada kullandığı serbest vuruşta topu kafa vuruşuyla ağlara göndermeyi başaran Davinson Sanchez, bu sezon Cimbom adına ilk golünü attı ve takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Gol olup yağdılar! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi

ABDULKERİM SAHNEYE ÇIKTI

Oyun üstünlüğünü baştan sona elinde bulunduran Galatasaray, 25. dakikada bir gol daha buldu. Abdülkerim Bardakcı, Sara'nın ceza sahasına gönderdiği ve Osimhen'in kafa vuruşunun ardından yaptığı dokunuşla topu filelere gönderdi ve Cimbom farkı 2'ye çıkardı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

Gol olup yağdılar! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi

SARA YILDIZLAŞTI

Müsabakada Galatasaray adına ön plana çıkan isimlerden birisi de Gabriel Sara oldu. 3. dakikadaki Davinson Sanchez'in golünde asisti yapan Sara, Abdülkerim Bardakcı'nın Osimhen'in kafasında seken top sonrasında attığı golde de topu ceza sahasına yollamıştı. Bunlarla yetinmeyen Brezilyalı yıldız, 49. dakikada bir de gol atarak takımını 3 farklı üstünlüğe taşıdı. Gabriel Sara, Galatasaray'daki ilk asistini ve ilk golünü Rizespor karşısında bulmuş oldu.

Gol olup yağdılar! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi

MERTENS GOLÜ BULDU

Maçın skorunu 61. dakikada Dries Mertens belirledi. Lucas Torreira, ön alan baskısıyla kazandığı topu Mertens'e verdi. Tecrübeli yıldızın ceza sahası içinden yaptığı vuruş ağlarla buluştu. Bu golle birlikte skor 4-0 oldu.

Gol olup yağdılar! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi

SKORU BARIŞ ALPER BELİRLEDİ

Çaykur Rizespor'a gol olup yağan Galatasaray'da 5. gol, 80. dakikada Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Ceza sahasının solunda Osimhen'in pasında topla buluşan Kaan, topu Barış'a gönderdi. Barış vuruşunda top ağlara gitti. Bu golle birlikte fark 5'e yükselirken maçın skoru da belli oldu.

Gol olup yağdılar! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi

CİMBOM 4'TE 4 YAPTI

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca sahadan 5-0'lık skorla galip ayrılan taraf Galatasaray oldu. 3. hafta karşılaşması Avrupa kupalarındaki play-off maçları nedeniyle ertelenen Aslan, ligde oynadığı 4 maçın hepsini kazandı. Bu sonuçla birlikte puanını 12 yapan Cimbom, liderlik koltuğuna oturdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkerim Bardakcı Barış Alper Yılmaz Trendyol Süper Lig Davinson Sanchez Victor Osimhen Dries Mertens Galatasaray Galatasaray Galatasaray Rizespor Rizespor Rizespor Çaykur Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

tamer durmaz:

Yine gs kartsiz bir maç bitirdi valla göz göre göre ligin kaderiyle oynuyorsunuz fenerbahçemde yazik fred gs maçında oynasin dşye kaimpaşa maçinda belki yedek olacak biz neleri hesapliyoruz gs nin kafasi bu konu hep rahat kart yok

Yanıtla6839
Tom Jerry:

Sana da bu kart versinler, pembe renk

10
Melike Taştan:

cihan 10 5 yiyen kaleci yapmacık bir şekilde yemedi. Hakkıyla yedi golleri. açıp izle iki maçı kör değilsen farkı anlarsın ;)

Yanıtla3249
cihan 10:

5 yiyen kaleciyi gönder yine rize

Yanıtla1847
Adsız biri:

Demek sorun kovulan kalecilerinde değilmiş. Gelenden giden 5 yiyo maşallah bu takım istikrarlı

Yanıtla1639
Melike Taştan:

fenerin golleri yapmacık idi GS nin attığı gollerde yapmacıklık yoktu. osimhen in şutunu kaleci nasıl çıkardı görmedin mi

1415
Hasan YILDIZ:

Şike

Yanıtla3217
Tandogan Dogan:

sahada rizespor varmiydi

Yanıtla410
Carsambali:

Trabzonspor macinda Real Madrid kesilir Rize..!! Yazdim burada kalsin bu not..

Yanıtla74
Mr junker:

Kümeye gidincede Trabzonspor yolladı derler

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title