Haberler

Şimdiden belli oldu! İşte Victor Osimhen'in Galatasaray'dan sonraki adresi

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı Victor Osimhen'in sezon sonunda İtalyan ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Osimhen'in yeni takımının başka bir Serie A takımı Juventus olacağı iddia edildi. İtalyan devinin Nijeryalı golcünün 75 milyon euroluk bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ve sarı-kırmızılı takımdaki performansına göre resmi adım atacağı belirtildi. Juventus'a gitmeye sıcak bakan 25 yaşındaki forvetin bir diğer talibi ise İngiliz ekibi Arsenal.

Galatasaray'ın İtalya Serie A ekibi Napoli'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız forvet Victor Osimhen, sezon sonunda İtalyan ekibinden kesin olarak ayrılacak. Napoli'nin de devam etmek istemediği Nijeryalı golcü için İtalyan basının sürpriz bir iddia geldi.

JUVENTUS DEVREDE

Başka bir Serie A takımı olan Juventus'un Osimhen için pusuda beklediği yazıldı. Sezon sonunda Napoli'ye 75 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edilen İtalyan devinin, 25 yaşındaki yıldızı takip ettiği ve Galatasaray'daki performansına göre resmi adımları atacağı ifade edildi. Juventus, daha önce de Napoli'nin Arjantinli forbeti Gonzalo Higuain'i 94 milyon euroluk serbest kalma ücretini ödeyip transfer etmişti.

ARSENAL'İN DE LİSTESİNDE

Birçok Avrupa devinin radarında olan Victor Osimhen'in tek talibi Juventus değil. Osimhen, İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın da transfer listesinin başında yer alıyor. 25 yaşındaki forvetin 75 milyon euro olarak belirlenen bonservis bedelini ödemeye hazır birçok kulübün olduğu öğrenilirken, Osimhen'in kalbinde yatan takımın Juventus olduğu iddia ediliyor.

GALATASARAY PERFORMANSI

Sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyecek olan Victor Osimhen, sarı-kırmızılı takımda şimdiye kadar 2 maça çıktı. Nijeryalı golcü, bu karşılaşmalarda 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Victor Osimhen İtalya Serie A Victor Osimhen Galatasaray Galatasaray Arsenal FC Juventus Juventus Napoli Futbol Napoli Dünya Spor Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Özcan Özcan:

BEŞ PARA ETMEZ GS YE KİTLENDİ BU HERİF.

Yanıtla9914
metinmert06:

safmisin sen adamın değeri 100 milyon euro

731
Delil Deniz:

Balon

Yanıtla7816
Erkan Arslan:

Evettt Ballon ElNessirili Joseli KadinKöyünüzde Güüüüm Paaaatladi Hemide ücüüün Biri

134
Köksal Çelik:

Yalan haber, balon diyenler boş kaleye atamayan en-nesyri bakabilir :))

Yanıtla355
Yasar Unal:

Neysri'den çok daha üstün bir santrafor olduğu şüphesiz ne yazık ki. Esas balon bizim Neysri şu ana kadar.

Yanıtla341
Orhan Karakisla:

hani bu adam golcü idi hani 3 maç oynadı tık yok ne zaman atacak edin dzeko adam geldiği günden beri takır takır atıyor biri söylesin osimhen ne zaman atacak ben fener li olarak dzeko her maç atar diyorum bir tane cin conlu çıksın osimhen her hafta atar desin ne oldu yemezler değilmi avrupa bu kadar salak size bıraktı geçin bunları

Yanıtla185
Mehmet Deniz:

El Nesiri’ye çok fazla şans verilmedi bence doğru bir takım dizilişiyle ve fazla şansla iyi olabilecek bir oyuncu

Yanıtla87
Zeki Anti:

Şişirilmiş bir balon daha. Belki kendini göstermek için zamanında oynadı ama şimdi o havada olmadığı besbelli.

Yanıtla64
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title