Haberler

Cristiano Ronaldo'dan Merih Demiral'a telefon

Güncelleme:
Abone Ol

EURO 2024'te çeyrek finale yükselen Türkiye'nin yıldızı Merih Demiral, maç sonunda Cristiano Ronaldo'dan tebrik telefonu aldığını açıkladı. Demiral, "Gerçekler ışığında Avrupa Şampiyonu olmak bir hayaldi. Biz Avusturya'yı da yenerek, hayali, gerçekleştirilebilir bir hedef haline getirdik. Şu anda herkes birbirine, 'Neden olmasın' diyor" dedi.

EURO 2024'te Avusturya ağlarına gönderdiği iki golle Türkiye'ye çeyrek final kapısını açan Merih Demiral, maçın oyuncusu oldu.

KORNERLER İÇİN ÖZEL ÇALIŞMIŞLAR

Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Merih, "Teknik ve taktik olarak iyi hazırlandık. Kalecinin zafiyetleriyle ilgili daha önceden bilgilendirildik. Şut ve ön direk çalışması üzerine yoğunlaştık. Selçuk hoca da bizimle bizzat ilgilendi. Bana, Abdülkerim'e ve Kaan'a duran toplarda ne yapmamız gerektiği konusunda özel çalışma yaptırdı. Selçuk hocaya da bütün ekibe de teşekkür ediyorum" dedi.

"RONALDO ARADI"

Arabistan'da aynı ligde oynadığı Cristiano Ronaldo'nun kendisini arayıp kutladığını anlatan milli futbolcu, "Gerçekler ışığında Avrupa Şampiyonu olmak bir hayaldi. Biz Avusturya'yı da yenerek, hayali, gerçekleştirilebilir bir hedef haline getirdik. Şu anda herkes birbirine, 'Neden olmasın' diyor. Biz kapasitesi yüksek bir takımız. Şimdiye kadar genelde kapasitemizin altında maçlar oynamıştık. Ama performansımızı artırarak ilerliyoruz. Rakiplerimiz kapasitemizin farkında değil. Her geçen gün şaşırıyorlar ve şaşırmaya devam edecekler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Merih Demiral Euro 2020 Avusturya Türkiye Spor Haberler

1000

Yorumlar (12)

Murat Celik:

Haydi inşallah

Yanıtla7203
SUNSET null:

bize bunlarla gel.

Yanıtla7151
Firat Tas:

Ronaldino haberi yok

Yanıtla10229
Doğuş:

Adanalı Ronaldo

109
cavit dogan:

Ronaldino kim ? Bizim de ondan haberimiz yok

511
Mustafa Aldemir:

İnanmak başarmanın yarısıdır

Yanıtla4123
Ali:

Ronaldo benide aradı ben açmadım telefonu.

Yanıtla6451
Gokhan Psy:

Arar neden aramasın eski takım arkadaşı sonuçta Ali'yi aramıyor Merihi arıyor

566
Himmet Yıldız:

Açsaydın acıtırdı seninkini

214
sinan çayırcı:

Neden olmasın .

Yanıtla585
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title