Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Giovanni van Bronckhorst anlaşamadı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst arasında samimi bir diyalog yaşandı. Beşiktaş Kulübü'nün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ziyareti sırasında Erdoğan, van Bronckhorst'a Almanca 'Hoş geldiniz' anlamına gelen 'Wilkommen' dedi. İlk anda ne söylendiğini tam olarak anlayamayan van Bronckhorst, şaşkın bir şekilde "Sorry? (Pardon?)" diyerek karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst arasındaki Almanca "Hoş Geldiniz" anlaşmazlığı ziyaretin dikkat çeken anı oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN ZİYARET

Beşiktaş Kulübü, Başkan Hasan Arat, yöneticiler, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve futbolcuların yer aldığı geniş bir ekiple Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ziyaret etti.

BRONCKHORST ŞAŞIRDI

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giovanni van Bronckhorst ile tokalaşırken Almanca "Hoş geldiniz" anlamına gelen "Wilkommen" ifadesini kullandı. İlk anda ne söylendiğini tam olarak anlayamayan van Bronckhorst, şaşkın bir şekilde "Sorry? (Pardon?)" diyerek karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci kez "Wilkommen" deyince durumu fark eden tecrübeli teknik adam, tebessümle "Dutch... I understand (Felemenkçe... Anladım)" diyerek Almanca bilmediğini ve Hollandalı olduğunu ima etti. Bu diyalog karşısında Erdoğan ise gülerek karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Giovanni Van Bronckhorst Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş Beşiktaş Politika Spor Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Hasan Turk:

Bizde 23 yildir anlamiyoruz.Turkler haric herkesle muhatap.

Yanıtla1530
Ütopik Yorumcu:

şampiyon beşiktaş hayırlı olsun

Yanıtla2025
halil daş:

cumhurbaşkanlığı ayda bir kez halkın temsilcisi olarak benide dinlemesini sorunları ve çözümleri anlatmak için kabul etmesini saygılarımla arz ederim

Yanıtla528
Seko:

Kapı kapı gezmeye başladılar ama mayıslar bizimdir.....

Yanıtla148
Tunç Tunçelli:

İngilizce bitti almanca ne alaka adamın dili flemenkçe

Yanıtla35
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title